- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.662
- Поени од реакции
- 3.573
И јас тоа си го мислам.....Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа си го мислам.....Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Не вели 2 пати.. ама ако им ја пушти, нема да носи максимален број на бодови...Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Ако ја поминеме групава,би сакал Полјаците да ги исплескаме како во 2009
Бтв Чесиве почнаа да ги стигаат Швеганиве,напнато ке биде таму до крај само да не изгубат Шведска.Ај лов шведска![]()
Ау да бе заборавив дека носат бодови.Значи имаме шансиНе вели 2 пати.. ама ако им ја пушти, нема да носи максимален број на бодови...
Не, пошто автоматски губат 2 бода за во следна фаза,доколку Чесите не` победат нас.Пошо Чешка губи еве од Шведска и че изгуби,дали е можно Шведска да му ја даде утакмицата на швабите?
Така се збори...во жарот не го ни видовме тоа. Треба да се види репетицијатаТуку што е муабетов дека нашава репрезентација ќе поднесе жалба за повреда на правилата. Наводно последниот шут на Кире ја поминал линијата и било гол???????
Е шо Франција, Шпанија, Унгарија, Хрватска...да не се полесни?!Стварно лесна мамата, Полска, Данска и Србија... кој од кој полесен
Иначе кога го гледам Шундовски ме потсеќа на ова
![]()