Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
BREAKING NEWS: " TRAŽI SE ZLATAN IBRAHIMOVIČ"-SKY SPORT
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Тебе ако не ти беше заслужена мене ми беше. Ипак не е ова времето на Мурињо каде ви дававме покери и бевме преубедливи. Што се однесува на утакмицата, игравме у гости ко прво, ко второ знаеш каква беше ситуацијата во Интер кога дојде Ранко така да сите си беа на ниво на задачата денеска и искинаа, Милан освен пречката на Бомел и шансата на крај на Робињо или Шарави не знам точно кој беше, друга шанса немаше.ХАХАХАХА, БРАВО реши се со постов, по заслужена неможеше.
Не ме чудит.Некој се кладеше до 2045?
Ќути сиНе ме чудит.![]()
Што има да ставаат табела. Викаат во секое лошо има и добро ама нашето лошо од колово не може да се неутрализира со доброто. Буквално му исплукавме бод на Каљари и вакво враќање на врвот на табелата воопшто не ме радува. Плус уште еден проблем имаме сега. Интер се врати во трката за Скудетото па покрај Милан и нив ќе ги имаме на врат.Ставете и табела![]()
Да бе и ја го барав, ама го нема некако, незнам зашто...Некој се кладеше до 2045?
Без разлика дали сте понапред/поназад... го јадовте .!.Изглеа од шутов сме пред вас, негде погоре на табелата А ?
Штета, го избришаа од eBay :/
Што се чудиш де, нормална работа е тоа.1:13