- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 1.307
- Поени од реакции
- 647
Да, соседите се криви.Од друга страна соседите нож во грб, си се исклучија, и сметката расте!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, соседите се криви.Од друга страна соседите нож во грб, си се исклучија, и сметката расте!
Комшија ако не те заеби кој друг?Да, соседите се криви.![]()
Сваќаш дека сите цени во земјата се базираат на цените за превоз нели?Ако сака нека дојди и две евра шо вели Цацко јас секако за илјадарка месечно си се возам![]()
Абе јас сваќам и многу други работи ама ти изгледа не сваќаш дека ние тука не можиме ништо да променимеСваќаш дека сите цени во земјата се базираат на цените за превоз нели?
Е и ти па не може, ќе се вратат златните(или проклетите, за кој како) 90-ти , пак ќе се шверца нафта, за сите* ќарАбе јас сваќам и многу други работи ама ти изгледа не сваќаш дека ние тука не можиме ништо да промениме
не бе... далеку од тоа дека си барам муштерии.. работа имам преку глава веке... друг ми беше муабетот...Бидејќи ја сврте темата на своја воденица, немам намера да ти одговорам! Си бараш муштерии? Какви плажи, какви клими...што ти е тебе? Читај погорните постови! Навреме е реагирано, прашано и во топлификација, ме излажаа!!! Од друга страна соседите нож во грб, си се исклучија, и сметката расте!
имате од мене поддршкаЛуге дајте подршка ве молам не опљачкаа
http://www.facebook.com/pages/Стоп-за-криминалот-на-Топлификација/326303020725977