Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Паранормал 3, го делам со Квентин мислењето за најутепан филм за 2011.
за глупоќата на америчкиот народ говори заработката на филмов... препоручете му го на некого шо го ич нејќете.
вештери,демони,култови for kids and pregnant womens 1.5/10
Ја ич го нејќам оној Џуниор дош сантош, али него секој филм му се свиѓа од инат, така да нишо...

Јас не го гледав PA2 не планирам ни 3 да го гледам. Еднаш е интересно, после...

Слешери да, сериски убијци, чудовишта, ова она... ама да гледам 3 дела од филм во кој најјака фора е што се отвора вратата сама...

Пријавив мислење на модератор.
4abe72749a.jpg

Fuck the po'lice.

Филмот е катастрофа ептен, 1/10... ЕЈ! Мал буџет има, оправдано е. Сега е добар, 9/10. Hipster logic.

И имам мало туле. Не знам зошто го пишав ова. Не се ни сеќавам кога сум го напишал. А бе што е работава???

Еј, видете кој имал мало туле ^^^ :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ахахахахахахаа... Јас му реков на Pluh ќе ги чувам неговите пријави и после ќе ги соберам да видам колку души пријавил да напишале НЕ Е ЗА СЕКОГО, ама Pluh, не се пријавува модератор затоа што може да....
I see what you did there

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Умреф.

Еее спамеришта бееее свакава ви част, него има некој коментари за Johnny English Reborn вреди да се глеа ?

Па сега се вратил и го изменил... што ќе правиш кога ќе поминат 30 минути, а? :pos:

Еее спамеришта бееее свакава ви част, него има некој коментари за Johnny English Reborn вреди да се глеа ?
Miles, miles away од кецот.
Дали имаше 1-2 смешни сцени во филмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom