¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Epa izgleda toa e razlikata. Za mene glup film e glup i kraj. Ne me boli koj go reziral. Ete black swan mi e tolku glup, sto na 10 pati stanav i "mochav", a drugoto vreme gledav balet. Ne znam jas shifri od tipot "lele bratu klasika arnovski" ili kako i da se vika. Glup film, si e glup. Eve demek krajot na War of the Worlds "lele bratu klasika spilberg, gospot gi ubi", sto e glupo, glupo e.
Ama ti sega, mu go znaes stilot na site rezhiseri i demek sto e glupo za masata ti ke reches lele ne go sfakate ova e klasicen X-rezhiser film. Ne ti licno, nego poveketo eksperti za rezhiseri i stilovi sto ste
Filmot bese tolku opushten sto na momenti mislev deka sum high. Ne e udreno na mnogu humor, ne e udreno na mnogu sci-fi, nego onaka. tap - tap.
6/10 od mene. Amaterski vkus ostavam jas vo ustata na......
Ama ti sega, mu go znaes stilot na site rezhiseri i demek sto e glupo za masata ti ke reches lele ne go sfakate ova e klasicen X-rezhiser film. Ne ti licno, nego poveketo eksperti za rezhiseri i stilovi sto ste

Filmot bese tolku opushten sto na momenti mislev deka sum high. Ne e udreno na mnogu humor, ne e udreno na mnogu sci-fi, nego onaka. tap - tap.
6/10 od mene. Amaterski vkus ostavam jas vo ustata na......