Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Epa izgleda toa e razlikata. Za mene glup film e glup i kraj. Ne me boli koj go reziral. Ete black swan mi e tolku glup, sto na 10 pati stanav i "mochav", a drugoto vreme gledav balet. Ne znam jas shifri od tipot "lele bratu klasika arnovski" ili kako i da se vika. Glup film, si e glup. Eve demek krajot na War of the Worlds "lele bratu klasika spilberg, gospot gi ubi", sto e glupo, glupo e.

Ama ti sega, mu go znaes stilot na site rezhiseri i demek sto e glupo za masata ti ke reches lele ne go sfakate ova e klasicen X-rezhiser film. Ne ti licno, nego poveketo eksperti za rezhiseri i stilovi sto ste :D

Filmot bese tolku opushten sto na momenti mislev deka sum high. Ne e udreno na mnogu humor, ne e udreno na mnogu sci-fi, nego onaka. tap - tap.

6/10 od mene. Amaterski vkus ostavam jas vo ustata na...... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јонзё, до негде се согласувам со тебе, али и мене ептен ми делуваше класика Вуди филм.

Бонус:
Исто како кога ќе види некој пост на латиница напишан со многу хејтање, обично се вика класика јонзе пост, не дека ние сме експерти во стилови, туку ете...

Contagion од Содерберг добар е? или од тензија ни т/просек/копија на Outbreak?

Sasha Grey
‎'Tinker Tailor Soldier Spy':perfectly paced, phenomenal cast, exquisitely dense, best film I've seen lately!

Fuck Gary Oldman, би гледал филм со неа билокое време во ноќта. :icon_lol:
Yea, I am that shallow, ја имам Sasha Grey на фејсбук.

Знаеш дека е и сериозна актерка? Покрај другите нејзини филмови, го имам гледано и The Girlfriend Experience, каде е главна улога. Режисер е Стивен Содерберг, ама филмот нема баш некоја поента.

Заеби ја Саша. Прекина онаква кариера пред 10-тина месеци....:place:

Не знаев кај да го пишам ова, дали кај резимето 2011, дали кај темата за Глобусите. Сепак, еве овде. Има скринер од The Descendants.

Проверен скринер?
Пошто немам ГБ за експерименти :)

Проверен да, не е лажен, на бугарските тракери нема такви работи. Има и семпл за проверка на квалитетот.

ZNkhY.jpg

Растеглете си според екранот па ќе видите.. скринери бе човече, колку и да се подготвиш за лоша снимка, аудиото ќе е мизерно. Кај и да е ќе излезе убава снимка, мислам дека подобро е да се почека. Пред оскарите сите ќе ги изгледаме, што се брзате.

ZNkhY.jpg

Растеглете си според екранот па ќе видите.. скринери бе човече, колку и да се подготвиш за лоша снимка, аудиото ќе е мизерно. Кај и да е ќе излезе убава снимка, мислам дека подобро е да се почека. Пред оскарите сите ќе ги изгледаме, што се брзате.
Не бе, мислев на оние со одлична снимка и Copyright порака, фор јор консидерејшн онли. Такви гледам, и тие одат како скринери мислам.

Ова другото, проекции/кино, ни под разно.

Не е ова од кино, ама не е ни добра. Премногу коцки има. Лани скоро сите филмови излегоа пред Оскарите пошто некој крадеше од копиите наменети за жирито. Оваа година изгледа е поголема контролата.

Паранормал 3, го делам со Квентин мислењето за најутепан филм за 2011.
за глупоќата на америчкиот народ говори заработката на филмов... препоручете му го на некого шо го ич нејќете.
вештери,демони,култови for kids and pregnant womens 1.5/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom