Фан Клуб: Интер

Беј бе, одватна ми е, одвратна.

Никој не ми се кладеше за ова дербиво кога тврдев дека Милан ќе победи..па останав да си ја рекламирам идната сопруга:D
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 02:36 ---

само за тебе и за Марли е грда..:pos:
Стај си барем и женски ник да видиш како се стига до 3000 лајкови за месец дена. Ќе се осеќаш поинтересен :)

Стај си барем и женски ник да видиш како се стига до 3000 лајкови за месец дена. Ќе се осеќаш поинтересен :)

Мене ме ми е за лајкој и за популарност..туку дека ми е омилена личност па си ја поставив...само ако победиме и на дербито против Јувентус во Торино можи Раниери да конкурира за менување..дотогаш можам да си го става и индексот за да си ја изрекламирам 6-тката по електротехника:pos:

Кратко и јасно! :icon_lol:

389777_10150495750714069_652539068_8949400_1735523489_n.jpg

Честито победа момци....Форца Интер!

Абе има фан клуб Милан на кајгана ? :icon_lol:
Што за што, ама ако имате забележано уште од времето на Моу дека Милито кога е у форма Интер секогаш тепа! Човекот има големо влијание врз играта, битни голови секогаш дава!
Ајде нека ви е честита победава, пишав и претходно, за вас сум у Калчото! (y)

Иначе, сега гледам дека во последниве 9 утакмици сме дале 18 гола, а сме примиле само 2 гола и тоа од Лече и Каљари.

obama-not-bad-face-288x250.jpg

БРАВО за големата победа, 6та по ред во серија А, без запирање продолжуваме, Напред ИНТЕР

Чувството кога се будиш у Понеделник а Интер ден претходно го исплескале Милан ...

awww-yeah.png

Сине имаш премногу за учење

awww-yeah.png

Сине треба да правиш семинарска за утре

awww-yeah.png

Уште не си ни аплицирал за магистерска, а камоли да почнеш да ја правиш

awww-yeah.png

Полагај за кола 24 имаш ало

awww-yeah.png

Барај работа, ало, мене на 24 работен стаж ми течеше, ти по цели денови спиеш, гледаш телевизија и излагаш

awww-yeah.png

Не ме перцепираш така ?

awww-yeah.png

Ќе го викнам татко ти ...

Таткото :

awww-yeah.png

7nTnr.png

Според Скај Спорт Сити ја одбиле понудата на Интер од 25мил+бонуси.
Овие мислат ако тие се расфрлат со пари и за пари им играт играчите кај нив мислат и другите треба да дават толкави суми.
Тевез и многу му се 27 мил има веке 28 год во последните 7-8 месеци има изиграно два натпревари и сигурно не вреди повеќе од таа сума .
Проблемот по се изгледа е другиот Арап од ПСЖ ќе видиме на крај што ќе излезе.

Со тие пари и Лавеци може да се земе проверен играч во Калчото голем работник.

Еве и Матераци има добра изјава вели Тевез не доаѓа да го земеме Пато.Одличен предлог Тевез во Милан ние Пато за 30 мил одличен играч е од секогаш ми се допаѓал.

Проблемот го прави ПСЖ а Сити испаѓаат пички зашто му ги кажаа барањата за Тевез на Бранка, за да сега глумат курнази иако имаат основа за тоа, факт е дека ПСЖ може да испрати најдобра понуда.
Али имаат еден проблем, Тевез нема да сака да игра за нив, бар тоа е мое мислење, е сега и он ако се улета по парите пиши пропало, кој го ебе на крај краева.
Се шпекулира и дека по Дамиао од Бенфика ќе тргнат, а не по Тевез.

А иначе ова на Матрикс е луцидна идеа, иако win-win ситуација ќе е, ем Тевез у Милан, ем Пато останува во Милано со Барбара. :icon_lol:

Шала на страна, мислам дека Тевез ќе заврши во Интер, а ако не успеат да го донесат нека не избрзуваат сега зимово со трошоциве големи, нека чуваат за лето кога ќе имаат голем избор на квалитетни имиња адекватни за тимов.

Еве и Матераци има добра изјава вели Тевез не доаѓа да го земеме Пато.Одличен предлог Тевез во Милан ние Пато за 30 мил одличен играч е од секогаш ми се допаѓал.
Тоа е моја изјава, кај Марли на ФБ. Краде Матриксот.

Да не дозна некој кој беше таа нинџата од нашите што се радуваше со Милито

Да не дозна некој кој беше таа нинџата од нашите што се радуваше со Милито

Начекав вчера една слика,под сликата пишуваше дека тоа бил Зарате,ама колку е сигурно не знам,сега ја барам пак сликата.

Инаку вчера Матриксот бил на трибина со Курва Норд.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=43054
А и еве го лудакот Скарпини кога го даде Милито голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom