Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Имало некој транспарент каде што се исмевале вашите навивачи со болестите на Касано и Гатузо?! Ако ова е вистина, тогаш се работи за доста мизерен потег...
Ако цепидлачиш толку, ќе најдеш такви и кај Милан и кај останатите тимови во Италија, ултрасите на Јуве пеат песни против Факети кој е легенда на Интер а и на италијанскиот фудбал па никому ништо.
Нормално дека се оградуваме од такви работи, не дека тоа е битно, кајгана фановите на Интер се оградувале од ова, бре ...
Но у секој случај, не го оправдувам/е, но и ја лично ги сваќам, таков им е менталитетот на жабарите, дефектен, сите се исто срање.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.448
Се подразбира, нема што да коментираме. Ретарди има секаде.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Имаше такви транспаренти,ги прочитав јас прееска на еден сајт полн со слики од дербито,големи муда,како да не ги знаеме жабарите уствари колку се забегани.
Така да,стандард провокации се тоа.

него дајте ми линк да го видам поништениот гол на Мота ?!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Некој да поседува клип од поништениот гол на мота,да го анализираме :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Уште ми е криво за голот на Мота :)
Мене не, бар не по победава, напротив, ова само потврдуе дека полека но сигурно почнуваат да го градат оној карактер што одговара за еден шампионски тим, мислиш на полувреме не им кажале дека чист гол дале ( не дека некој требаше да им кажува, бар не на Мота ) ? Тоа влијае лошо врз една екипа, факт, поготово во ваков голем дуел, но покажаа муда, дадоа гол, ги онеспособија Милан да создаваат шанси за гол, у секој случај капа доле за сите.

Ја лично откако видов дека голот на Мота е чист, бев убеден дека го јадат Интер во утакмицава односно, максимум што ќе можат да извлечат е нерешено, вака испадна она најидеално сценарио за нас и Интер дефинитивно се врати во трката за титулата.

Е сеа уште и Раниери да го изгуби она лузерското у него и пуна капа, тешко изводливо е ова алу ај, ко фан на Интер не ми преостанува нешто друго освен да се надевам на вакво нешто, после тројната круна, Се е можно со тимов, се.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Једина можност каде што мустаќлијава грд се радуваше е „Фуори џоко“ ситуацијата.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дербито заврши , ги потепав...победивме. Од 17 место се искачивме за борба за титула, додека ривалите ми се смееа у фаца сега виткаат опаш. Верувам во овој тим но долга е сезоната, потребни се ултра психофизички напори за да дојдеме до успешна сезона,но да се свртам и на другата страна дека не му верувам многу на Раниери ама факт е дека тој е главниот виновник дека Интер е препороден. Следен противник е од држ-недај иста тежина Лацио.

А во мегувреме од утре продолжува Тевез сагата ... (y) (морати немој да си се предомислил)

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Раниери ѕвер . Толку имам да кажам . Не враќа у игра за титула . Само да продолжат вака .
АЈдеееееееееееееееее

ДА СЕ ЈАВИ ВАСКО
Еве ме мене,Браво Раниери,браво за сите.Затоплува во МИЛАНО после бродската несреќа!
ПС:Колку години има ЗАНЕТИ?

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Еве ме мене,Браво Раниери,браво за сите.Затоплува во МИЛАНО после бродската несреќа!
Јак си Васко, али мислам дека во Милано одамна затоплило, годинава треба да го мениш Градот наместо Милано, сега треба да пишуваш Торино, хехе патем Честито победа, сосема заслужено!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јак си Васко, али мислам дека во Милано одамна затоплило, годинава треба да го мениш Градот наместо Милано, сега треба да пишуваш Торино, хехе патем Честито победа, сосема заслужено!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.767
Не гледаат ( очи што не гледаат ) и срце не ги боли, тоа е некој груб гугл транслејт превод, у секој случај знаеме што сакал авторот да каже.

Им чуе ...

Мене лично ми се крајно непотребни вакви испади али ова е ко да бараш од нимфоманка да не бара к*р у уста, тешко дека ќе им ја искорениш оваа навика, и на едните и на другите, до душа ова второво. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom