Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Брат како да не се нервирам...па сеуште од Занети зависиме..Ночерино,Абате,Ван Бомел и Емануелсон..сите овие просеци не убија од пасови па што ќе правиме ние во ЛШ??..премногу кукавички изигравме само одбраната што ни беше на ниво а средниот ред ни е катастрофа...Раниери со замената Киву Алварез се покажа многу..го стави Нагатомо понапред да брка како поподвижен играч...се осети разлика кога влезе Снајдер во игра..немаше со кој да си игра иначе за нашите од средниот ред е измислен!
Тоа беше тактика на лузерот од почеток, не мора да паламудиш сега тука, вака или онака. Играчите изиграа на ниво сите, освен Камбијасо(за мене) во прво бидејќи имаше многу непрецизни пасови но во второ се подобри малце.

Се враќаме во игра за Скудетото, честито победа.

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Епа ајде честито победа,да се множат!:vozbud:
Малце пичкарски на крај ама нема везе,важно тепавме!

И Џони, како може да не ти чини тимов не те разбирам.
Знам дека не се сјајни,ама Ранко ваков таков за нецела полусезона не дигна од 17 место на табела на 3,
направи 6 победи во низа,им го закачи на Милан,влеговме во трка за скудето,Македонија извади нерешено итн.
Така да можеш малце да им дадеш поддршка на играчиве. ;)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Не знам дали да се радувам на оваа победа..од една страна победивме во најголемото наше дерби..а од друга страна не игравме нешто посебно освен што Самуел и Лусио беа на ниво а средниот ред и нападот ни се дупка..Мајкон и Милито беа ѕверојте од кај нас..а и плус играчите на Милан не играа ништо како да не трчаа воопшто..ни ги продаваа топките и правеа нерезонски грешки..не знам не знам како да се чуствувам!
Ај олабави не со песимизмов и очајов молим те, барем вечерва.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Да да, Занети човече...

Можда ќе ви звучам ко Грујо, али кога ќе се пензионира капитано, ОБАВЕЗНО треба споменик пред влезот на Апиано, да биде пример за секој фудбалер што ќе го носи дресот на Интер.
Занети е еден од најомилените играчи кај секој фан на Интер моментално, вистинска легенда, во неколку наврати имам кажано дека по неговото пензионирање клубот пред главниот тренинг камп во Апиано Џентиле треба да изгради и негов споменик. Тој е вистински пример за следните генерации фудбалери во Интер.
Го делиме истото мислење :)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 23:32 ---
EПА ЗДРАВО МОМЦИ,КОЈ ЌЕ ГО СОПРЕ ОВОЈ ИНТЕР !!
Somebody called me ?

:pos:

Верујте, поише од него ми е страв сезонава него од конкурентиве со Ночерино и Емануелсон у среден ред. :pos: Не се заебаам, true story e ова, оноа апла true.

B

Beck's

Гостин
Епа ајде честито победа,да се множат!:vozbud:
Малце пичкарски на крај ама нема везе,важно тепавме!

И Џони, како може да не ти чини тимов не те разбирам.
Знам дека не се сјајни,ама Ранко ваков таков за нецела полусезона не дигна од 17 место на табела на 3,
направи 6 победи во низа,им го закачи на Милан,влеговме во трка за скудето,Македонија извади нерешено итн.
Така да можеш малце да им дадеш поддршка на играчиве. ;)
podetalno ?

gleav Barca zatoa ne bev vo prilika da vidam sto se slucilo

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Син дај и ти олабави со Раниери . Кога ќе ебе тогаш ќе го пцуеме . Сега за сега е Мурињо . Не врати у игра , ја врати самодовербата што е најважно .

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Чуството кога ќе фатиш спортстка, а го имаш омилениот тим против најголемиот ривал! :P

ps.

Chi non salta rossonero e e!!! Chi non salta rossonero e e!!! Chi non salta rossonero e e!!!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne znam jas... Ako nekogas se pravi video zapis za idnite generacii sto toa znachi DM, neka go dadat ovoj natprevar i neka uchat od Kambi. Chista 10ka, man of the match, mesaja, profet kako sakash narechi go...

Kaj se sea tie sto mislea milan ke ne izede i deka remi e maks? :D Edno da e jasno, Milan ima krsh tim, Juve isto, Lazio isto Udine isto, toa shto i nie ne im begame na gomnava so 10+ razlika e kriv Morati (gasperson).

Zaneti da ti ebam taa faca grda edno vreme pomisliv Messi igra za nas :D (akcijata za golot).

Ubavo izigravme, ubava izmena bese Alvarez i Kivu, morase toa. Vleze Robinjo i morase ekstra bek da se ima nazad, laete vie, i taka tepavme, jas 3 bekovi ke piknev. Snajder i Milito ne mi bese logichno isto kako i ne trchanjeto na Snajdi... Ama ajde, ke se vrati kaj i da e vo forma. :D

Maikon = KONJ. Da ne go matirase Bejl na vremeto, Maicon ke go smetav za najdobar desen bek ever (lichno za mene, ne mi spomnuvajte amateri od 1923).

Samuel i Lusio igraa dobro za chudo :D, Nagatoko bese dobar be, borben a za malce i gol ke dadese :D

Mota ne se povreduvaj zhiti deca. A i Cezar ne spasi 2 pati ili 3.

Trebase posle golot Pazzini i Forlan i posle toa Milito i Snajder i da igraa kurot vo sredina, da cekaa samo apla kontri, ama sto e tuka e. Tevez da dojde, Zarate ke si odi. Da dojde i eden vo sredina odma. Kaj i da e i luzerive od torino i tie drugite od udine ke gi pomineme.

Inache kaj se kuropushachite od bbbbbbilan? :D kaj im e toa kurevo so ime i prezime? :D

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Боље Пандев да ви останеше него Пацини дрвоно
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 23:46 ---
Боље Пандев да ви останеше него Пацини дрвоно

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Не бил више Абате, Ебате бил :pos:

Јонзе, а Занети бе друже?

п.с. Камби добар во одбрана, иако 1-2 пати го забележав како се влечка, сепак морам да признаам дека одлично му оди кога се браниме со 12 играчи :) (не ме тролајте сеа :) )

Идам мирно да спијам

Kajgana Shop

На врв Bottom