toa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. i --- надополнето: 15 јануари 2012 во 19:47 ---Па точно, боде во очи.Греота е циганчето да го стаиш во иста реченица со Милито,а не па во ваква конотација...
toa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. iПа точно, боде во очи.Греота е циганчето да го стаиш во иста реченица со Милито,а не па во ваква конотација...
oktoa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. i --- надополнето: 15 јануари 2012 во 19:47 ---
toa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. i
Судијата за малце немаше да го види „офсајдот“Ван Бомел ќе ја бутнеше стативата
Ајде ајде, не се кријСајтот го отворив 2,3 пати и секад фаца праам како што ја имам на аватар. Дечките се ужас. Али батали тоа, те чекам на Фејсбук статус да пишеш.
Гледаш ли бе убав кој е ПРИНЦОТ на Милано!!!toa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. i --- надополнето: 15 јануари 2012 во 19:47 ---
toa cigance ke vi pokaze vecerva dali milito i kompanija se dostojni da igraat protiv nego. i
АбатеГледаш ли бе убав кој е ПРИНЦОТ на Милано!!!
поздрав до инт....( упс заборавив цензура) гомната да звучи подобро
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 18:11 ---
Ван Боммел - Не се секирај мали нема многу да ви дадеме
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 18:14 ---
една слика милион зборови XD