this guy?Дечково е забеган скроз a телефончево последниот крик на технологијата
Прегледај го приврзокот 39043
Кај ја најде сликава со Драганче закон еthis guy?
прво за линкот кој го постави...баш сега гледам...има материјалhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100001634306429 треба да се види
Кај ја најде сликава со Драганче закон е
Не е ретардирано ова. Исто е како со кошарката летото. Пред да почни пвенството 70% од луѓето велеа „абе шо разбират“, „одма ќе испаднат“, „со Гечевски уште ќе играме“ и слични глупости, а откако ја поминавме групата сите статуси, слики од репрезентацијата. И тие кои плукаа по Гечевски, после то го правеа цар (нормално дека е цар) и се правеа најголеми и најверни навивачи на репрезентацијата а до пред тоа само јадеа бурек.Преку ноќ сите станаа стручњаци за ракомет...
Како не е ретардирано?Еве примеров што го даде мене ми е ретардиран.Најпрво сите плукаат па после ги слават.Не е ретардирано ова. Исто е како со кошарката летото. Пред да почни пвенството 70% од луѓето велеа „абе шо разбират“, „одма ќе испаднат“, „со Гечевски уште ќе играме“ и слични глупости, а откако ја поминавме групата сите статуси, слики од репрезентацијата. И тие кои плукаа по Гечевски, после то го правеа цар (нормално дека е цар) и се правеа најголеми и најверни навивачи на репрезентацијата а до пред тоа само јадеа бурек.
ти си знајшКако не е ретардирано?Еве примеров што го даде мене ми е ретардиран.Најпрво сите плукаат па после ги слават.
Можда само јас така мислам ама ај .
Мислиш дека има некој до толку загорен со и оваа би ја додал за пријател ?
салото треба да се стопиМислиш дека има некој до толку загорен со и оваа би ја додал за пријател ?
Се шалам, супер е буцкава !!!
Нишо чудно за жениве, уште рели да почнат да следат само за да бидат актуелни по Фејсбуков, со апдејтирани статуси .....жени и ракомет
DMD праудли презентс......
5 часа претходно.....
салото треба да се стопи