- Член од
- 13 мај 2009
- Мислења
- 687
- Поени од реакции
- 283
Остави ја Јаготка. Виничка девојка е она.те у кој се е паднала парата ахаххахаха....
Прегледај го приврзокот 38666
Остави ја Јаготка. Виничка девојка е она.те у кој се е паднала парата ахаххахаха....
Прегледај го приврзокот 38666
Оф ја имам оваа, згрешила бројката впродавница излеаПрслуци 10 броја поголеми и срце кај цицките
Леле брат и јас ја имам, поглупи статуси од ова девојче нема никој.Оф ја имам оваа, згрешила бројката впродавница излеа
Иначе истава за нова година напиша пост -Среќна нова 2011 год. + плавуша била на времето, се исфарбала ама.
Па тоа и не е баш лоша идеа.Леле брат и јас ја имам, поглупи статуси од ова девојче нема никој.
Напишала: Ајде 250 лајкс и се соблекувам гола ццц, ме мрзи да праам принт скрин, ќе треба да ја постирам на секои 10 минути.
Оти бе не даваш линк од оваа секси жена?
Aко сакаш да ти дадамОти бе не даваш линк од оваа секси жена?
Монтажа?Инаку неќам линк, се зафркавамМлекара Здравје Радово
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 01:58 ---
Aко сакаш да ти дадам
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 02:16 ---
Браво за невестата и сите останати
ја че ти дам линк од неа држОти бе не даваш линк од оваа секси жена?
Боки се исфарбал црн ??
Dokolku ja otvoris slikata a nemas okluceno zvucnik ili slusalki samo slikata e nisto posebno ali pred edna god koga mi bese priklucen sistemot i mi dadoa link i koga ovaa roslata pocna da cika i tatkomi go isplasiv koj bese na dolniot sprat.Оваа е врв, никој не и е рамен
http://s3.noelshack.com/old/up/mov0001-d840754d2.swf?22355524446_girlef8fz27.jpg&fb_source=mes