A
apidrone
Гостин
И титула ни донесе поништениот.vi otide sezonata u kurac so potegov
И титула ни донесе поништениот.vi otide sezonata u kurac so potegov
Со жолтиот не ама со црвениот лани ни отиде и тоа у два курца.vi otide sezonata u kurac so potegov
Па кој плаче? Да не беа детските коментари од твоите никој немаше ништо да пише. Ама очигледно гледате само кога ќе му се досуди нешто на Реал во негова корист. Кога нема да му свирнат чист пенал, кога им поништуваат голови во чисти ситуации заради офсајд, зошто тогаш не викате ехх гледај го оштетија Реал?? Сите признаваат дека немаше офсајд, ама да речеш дека намерно судијата судеше офсајд и дека намерно го гураат Реал да биде шампион, по малку дегенски ми се тие коментари.Хах леле материјал да се смееш до сабајле!!
Прво да коментирам за натпреварот.
Пенал врз Каљехон немаше,има и пожестоки ситуации каде не се суди пенал така да и во овој случај немаше.
Не знам зошто линискиот судија го крена знаменцето кога играчот барем пола метро е во сопствената половина на теренот! Чудна одлука.
Пенал за Мајорка на крајот исто така немаше,директно во ребрата на Рамос удри топката.
Реал играа анемично можеби со мислите беа на следното Ел Класико.
Момент на натпреварот: Мурињо му дава ливче на Пепе
Гледам пишувате 8 бода а тоа истовремено ви дава малце сила да кажете дека лани судиите ве оштетиле и затоа не сте добиле титула.
Прво да одиграме и ние утре па после глумете нешто па ставете табели,дресови со бројчиња и триста други работи.Не дека ми пречи но премногу детски се тие појави.Поинтересно би било да не реметите со некој збор отколку со слики.
Хах плачат каталонците а! Абе што да плачеме...во сред Бернабеу пак ви го дадовме до грло ...
Барем сезонава пак ќе гледаме многу меѓусебни дуели,па уште ако и во ЛШ се паднеме...
Не се сеќаваш пред месец дена го направи Пеп тоа против вас,гледаш имал и тој мудаТи можеш да му се смееш на Мурињо, а и останативе кои коментираат, ама тоа што Мурињо денеска го напрае, ретко дека друг тренер би имал муда. Второ полувреме го играше со крајно офанзивна формација, со тројца бекови и со само еден задњи везни. Озил, Кака, Каљехон, Роналдо, Бензема и Игуаин, тоа ти се 6 офанзивни играчи.
Тоа и јас си викам, арно Реал си испаѓаше во прво коло во купот и во осминафинале во ЛШ..Бтв, колку ми е глупо ова со Класикава. Колку беше поубаво порано половина година чекаш да дојде Ел Класико, пошо само по 2 пати годишни ги имаше. Сега, откако дојде Мур, досега 10 класика(сосе овие 2 од купот) за година ипол откако ви е тренер. Порано за толку меѓусебни натпревари беа потребни 5 сезони.
Кажи што убаво беше тогаш, кога губеше Реал и по 4-0 од Алкоркон Времиња.Бтв, колку ми е глупо ова со Класикава. Колку беше поубаво порано половина година чекаш да дојде Ел Класико, пошо само по 2 пати годишни ги имаше. Сега, откако дојде Мур, досега 10 класика(сосе овие 2 од купот) за година ипол откако ви е тренер. Порано за толку меѓусебни натпревари беа потребни 5 сезони.