Сонови, толкување на сонови

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
sonot shto ke go napisham go sonuvav ednash vo minatoto, nokeska pak go sonuvav istiot son....
sakam da si dojdam doma, a vsushnost vleguvam vo nekoja nepoznata zgrada... za da stignam do svojata soba, treba da pominam niz edna druga prostorija, koja bila dom na edna devojka... devojkata imashe kuce...
pominuvam so torbite niz sobata na devojkata ,a nejzinoto kuce lae po mene.... patot mi se cini kako dolg, a vsushnost treba da pominam samo nekolku cekori... i taka dodeka odam kuceto celo vreme me lae, a mene mi e strav od nego, tovarot shto go nosam so mene uzasno mi tezi i ija molam devojkata da go smiri kuceto, za da stignam pobrzo, i kazuvam deka se plasham, a taa mi veli deka kuceto ne e opasno, deka nema potreba da reagira... i taka nekolku pati, jas ja molam da go smiri kuceto, a taa ne regira...
konecno vleguvam vo svojata soba, gi ostavam torbite i sednuvam na stolica, a kuceto vleguva po mene i me lae...
cuvstvuvam deka glavata ke mi pukne, tolku mnogu se iznervirav sto mu ja fativ vilicata na kuceto i mu ja otkornav glavata....
se pocuvstavam ubavo, mi olesni shto konecno e tivko... a potoa pocnav da imam griza na sovest poradi kuceto, mi tekna deka devojkata kaza deka ne e opasno...pocnav da placam, ocajuvav... cuvstvuvav ogromna bolka
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 13:01 ---
potoa sonuvav ushte eden son... kako kaj mene doma ima gosti, megutoa ne bile dojdeni za mene, spiele vo mojata soba.... bea maz i zena, postojano se raspravaa... odednash mazot me primetuva i mi kazuva deka sme rodnini, deka duri sega me poznal i se gushkame dolgo, a jas se trudam, ama nemozam da se setam na nego...
sednuvame da jademe, zenata go frla lebot na zemja, ja istura hranata od tanjirot... jas zbesnuvam i i nareduvam da go sredi neredot, a taa samo mi se smee v lice i prodolzuva da istura hrana....
odednash na masata sedea majkami i bratmi... me prashaa so kogo razggovaram.... svativ deka tie ne gi gledaat mazot i zenata, deka najverojatno jas gi haluciniram i se trudam da gi izbrisham od svesta, da napravam da isceznat...
zenata iscezna, a mazot seushte beshe tuka
razgovarav so nego mnogu, me ubeduvashe deka ne e halucinacija... seedno, mi beshe prijatno so nego da razgovaram, pa ne mi preceshe negovoto prisustvo...
izleguvam nadvor za da odam na rabota... celo vreme covekot me sledi i mi zboruva, stignuvame do nekoja stara, recisi raspadnata kukicka, koja mi bila atelje... slikam... napraviv nekolku neuspeshni obidi i se nervirav, se prashuvav kako li go izgubiv talentot za slikanje...
vo kukickata vlegoa dve mladi devojki pocnaa da crtaat i im bev ljubomorna na talentot, mislam deka ke puknev...
togash covekot koj beshe so mene, a samo jas go gledav im gi turkashe cetkite od raka, im gi unishtuvashe slikite...
posle toa ushte tolku go zasakav toj covek
trgnavme nakaj doma i koga vlegov i vidov deka stanot mi e poplaven, a pomaliot sin se udvil... go vadam od vodata i smireno go stavam na suvo mesto, ne cuvstvuvav nishto, deteto mrdna so glavata i svativ deka e ziv, go pritiskav na gradite za da ja ispumpam vodata od nego... uspeav deteto prezivea... nevozmozno beshe vodata da se povlece, stanot se poveke se polneshe so voda... dojde maz mi i reshivme da se preselime... vleguvame vo kola i samo shto trgame, zgazivme mace... izleguvame nadvor i gledam deka toa e nasheto mace, po nekoe vreme nasheto mace e dobro, a drgo mace lezi mrtvo na ulicata
povtorno trgnuvame i pregazuvame kuce, izleguvame od kolata i svakame deka toa e kuceto na brat mi... i pak isto kuceto e dobro a drugo mrtvo kuce lezi na ulicata...
koga i povtorno da trgnevme neshto ne sprecuvashe, mi teknuvashe deka neshto um zaboravila, pa se vrakav, ili im se mockashe na decata, maz mi zastanuvashe da kupi neshto...
pak se pojavi covekot shto samo jas go gledav i mi kaza deka stoime vo mesto, zatoa shto nikade ne e poubavo od doma...
potoa razmisluvav kade vsushnost jas ziveam, koj dom e moj, kade mi e najubavo... svativ deka svoj dom nemam, pa predloziv da ziveeme vo kolata, maz mi se slozi, duri i decinjata se izraduvaa i togash konecno pocnavme da se vozime, bez da imame cel, peevme vo kolata i beshe ubavo, a covekot shto samo jas go gledav se mrshteshe ne beshe zadovolen, izgledashe razocaran, kako da ne sum ja svatila poentata na ona shto predhodno mi go kaza...
povtorno razmisluvav... najposle svativ eka sonuvam i se razbudiv...
sonot mi prenese nekoi neprijatni cuvstva...

S

Sattva

Гостин
sonot shto ke go napisham go sonuvav ednash vo minatoto, nokeska pak go sonuvav istiot son....
sakam da si dojdam doma, a vsushnost vleguvam vo nekoja nepoznata zgrada... za da stignam do svojata soba, treba da pominam niz edna druga prostorija, koja bila dom na edna devojka... devojkata imashe kuce...
pominuvam so torbite niz sobata na devojkata ,a nejzinoto kuce lae po mene.... patot mi se cini kako dolg, a vsushnost treba da pominam samo nekolku cekori... i taka dodeka odam kuceto celo vreme me lae, a mene mi e strav od nego, tovarot shto go nosam so mene uzasno mi tezi i ija molam devojkata da go smiri kuceto, za da stignam pobrzo, i kazuvam deka se plasham, a taa mi veli deka kuceto ne e opasno, deka nema potreba da reagira... i taka nekolku pati, jas ja molam da go smiri kuceto, a taa ne regira...
konecno vleguvam vo svojata soba, gi ostavam torbite i sednuvam na stolica, a kuceto vleguva po mene i me lae...
cuvstvuvam deka glavata ke mi pukne, tolku mnogu se iznervirav sto mu ja fativ vilicata na kuceto i mu ja otkornav glavata....
se pocuvstavam ubavo, mi olesni shto konecno e tivko... a potoa pocnav da imam griza na sovest poradi kuceto, mi tekna deka devojkata kaza deka ne e opasno...pocnav da placam, ocajuvav... cuvstvuvav ogromna bolka
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 13:01 ---
potoa sonuvav ushte eden son... kako kaj mene doma ima gosti, megutoa ne bile dojdeni za mene, spiele vo mojata soba.... bea maz i zena, postojano se raspravaa... odednash mazot me primetuva i mi kazuva deka sme rodnini, deka duri sega me poznal i se gushkame dolgo, a jas se trudam, ama nemozam da se setam na nego...
sednuvame da jademe, zenata go frla lebot na zemja, ja istura hranata od tanjirot... jas zbesnuvam i i nareduvam da go sredi neredot, a taa samo mi se smee v lice i prodolzuva da istura hrana....
odednash na masata sedea majkami i bratmi... me prashaa so kogo razggovaram.... svativ deka tie ne gi gledaat mazot i zenata, deka najverojatno jas gi haluciniram i se trudam da gi izbrisham od svesta, da napravam da isceznat...
zenata iscezna, a mazot seushte beshe tuka
razgovarav so nego mnogu, me ubeduvashe deka ne e halucinacija... seedno, mi beshe prijatno so nego da razgovaram, pa ne mi preceshe negovoto prisustvo...
izleguvam nadvor za da odam na rabota... celo vreme covekot me sledi i mi zboruva, stignuvame do nekoja stara, recisi raspadnata kukicka, koja mi bila atelje... slikam... napraviv nekolku neuspeshni obidi i se nervirav, se prashuvav kako li go izgubiv talentot za slikanje...
vo kukickata vlegoa dve mladi devojki pocnaa da crtaat i im bev ljubomorna na talentot, mislam deka ke puknev...
togash covekot koj beshe so mene, a samo jas go gledav im gi turkashe cetkite od raka, im gi unishtuvashe slikite...
posle toa ushte tolku go zasakav toj covek
trgnavme nakaj doma i koga vlegov i vidov deka stanot mi e poplaven, a pomaliot sin se udvil... go vadam od vodata i smireno go stavam na suvo mesto, ne cuvstvuvav nishto, deteto mrdna so glavata i svativ deka e ziv, go pritiskav na gradite za da ja ispumpam vodata od nego... uspeav deteto prezivea... nevozmozno beshe vodata da se povlece, stanot se poveke se polneshe so voda... dojde maz mi i reshivme da se preselime... vleguvame vo kola i samo shto trgame, zgazivme mace... izleguvame nadvor i gledam deka toa e nasheto mace, po nekoe vreme nasheto mace e dobro, a drgo mace lezi mrtvo na ulicata
povtorno trgnuvame i pregazuvame kuce, izleguvame od kolata i svakame deka toa e kuceto na brat mi... i pak isto kuceto e dobro a drugo mrtvo kuce lezi na ulicata...
koga i povtorno da trgnevme neshto ne sprecuvashe, mi teknuvashe deka neshto um zaboravila, pa se vrakav, ili im se mockashe na decata, maz mi zastanuvashe da kupi neshto...
pak se pojavi covekot shto samo jas go gledav i mi kaza deka stoime vo mesto, zatoa shto nikade ne e poubavo od doma...
potoa razmisluvav kade vsushnost jas ziveam, koj dom e moj, kade mi e najubavo... svativ deka svoj dom nemam, pa predloziv da ziveeme vo kolata, maz mi se slozi, duri i decinjata se izraduvaa i togash konecno pocnavme da se vozime, bez da imame cel, peevme vo kolata i beshe ubavo, a covekot shto samo jas go gledav se mrshteshe ne beshe zadovolen, izgledashe razocaran, kako da ne sum ja svatila poentata na ona shto predhodno mi go kaza...
povtorno razmisluvav... najposle svativ eka sonuvam i se razbudiv...
sonot mi prenese nekoi neprijatni cuvstva...
Знам од прилика како би се интерпретирале и двата, покасно ќе ти пишам пп ;)
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 16:53 ---
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 23:39 ---

ова важи ли за риби-подзнак?претпоставувам не ама пак да си прашам:icon_lol:

нешто чудно сонував и вулгарно беше искрено малку..затоа ако може да ти пишам само тебе може Sattva? сонот мислам дека е мн важен, уште го мислам..може?
Не, не важи за подзнакот Риби, туку само за знакот :) Поготово за припадничките родени во 3та декада.

Се разбира дека може :)

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Ја сонував бившата бевме во кафич она беше сама отидов да се поздравиме класицно со бакнеш на образ но кога се спустив се завртев и сакав да ја бакнам на уста таа се помисти и ми рече во стилот еее небива тоа така потоа дојде мажоти со друго друштво и така натаму ..... сто мислите сто мозе да е (инаку стално ја сонувам во мн други ситуации оваа ми е најпоследна ЧД)

S

Sattva

Гостин
Пред неколку години ја сонував Богородица! Сонот беше доста чуден и сеуште не знам што значи.
Сонував како сум пред мојата зграда со мајка ми и уште една другарка (не се сеќавам која беше, само знам дека ми била другарка) и мајка ми, ми кажува дека Богородица треба да влезе во мене и преку мене да изврши некоја задача, но луѓето да не знаат дека е таа, а во другарката као некоја друга светица, но не се сеќавам која. Наеднаш дошол и тој ден (како во сон нели) и влегувам со мајка ми во зграда, се качуваме на спрат излагам од лифт и гледам кај мене пред врата еден куп луѓе, чекаат нешто...застанав пред врата и некој го спомна моето име и рече еве ја дојде. Се вртам накај влезните скали и гледам како се симнуваат мажи облечено во црно( како телохранители беа) и доаѓаат накај мене, а позади нив гледам дека иде жена со смеѓеа коса и многу убав, бел лик. Истата жена се приближи до мене застана и ме погледна, ништо не збореше само слушнав како ми ја претставуваат и ми викаат ова е мајка Богородица, јас ја испружив раката да се поздравам со неа и почнав да плачам од возбуда, не ми се веруваше кој стои карши мене. Толку се сеќавам од сонот.
Те чекам Sattva да ми кажеш мислење, а може и некој друг доколку знае што значи.:)
И тебе ќе ти пишам пп :)
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:47 ---
Еден пријател чекал друштво кај него дома (во мојата куќа), јас сум отишла во мојата соба малце да се средам. Сум слушала како тие веќе почнале да доаѓаат, додека пред огледалото сум ставала маскара... всушност биле две, ама и двете биле полни со вода, која истекувала од амбалажите (иако делува небитно, овој момент мене ми беше доста чуден)... Им се придружив... таму беше еден мој братучед... до мене седна еден мој екс бф... беше многу разнежнет, што не е толку својствено за него... После тоа, тој стана, и дури тогаш приметив дека уште сум во пижама, на места испокината... и сум успеала лесно да се прикрадам од него, да се преслечам.
Тука се случуваа некои глупости... но интересно е што, уште кога влегов во собата, ми се придружи едно мало девојче, кое го гушкав без престан, го бакнував... и мислам дека исчезна во моментот кога јас излегов...
Понатаму продолжувам да одам по една уличка со братучедот(или тетка ми... а можеби беа и двајцата), сум носела со мене еден буќет билки (најверојатно кантарион), не знам како сум ги собирала од уличката... и директно се наоѓам со тетка ми пред едно стадо... хмм... не знам за какви животинчиња се работеше (можно е да беа овци... или кучиња :confused:), кое беше во сопственост на една жена што ја познавам, која стоеше на самиот раб од ливадата, т.е. и се гледаше само горната половина од телото, другата стоеше на самата стрмнина. Не знам како сме се нашле долу од стрмнината... сум размислувала цело време, како е можно таа да стоела на самиот врв (нејзе веќе ја немаше во таа слика, беше на ливадата...), дали била седната на една гранка од дрвото кое се наоѓаше таму... размислував, откако ќе ги собереме јајцата расфрлани низ целиот простор, како би се искачиле да и ги дадеме :confused: И сум собирала едно купче, па друго... мали, големи... не знам од што птица беа, целите беа точкасти... и застанав да соберам уште едно... и тоа беше јато од пеперутки, у ствари молци, но јас ги гледав како јајца, иако сакав да тргнам некои од мене (бидејки, реално, многу се плашам од тој инсект), поготово оние кои пробуваа да летаат по моето тело :unsure: И откако ги собрав сите, веќе не ни размислував дали можам или неможам да се искачам... само продолжив.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:53 ---
Ја сонував бившата бевме во кафич она беше сама отидов да се поздравиме класицно со бакнеш на образ но кога се спустив се завртев и сакав да ја бакнам на уста таа се помисти и ми рече во стилот еее небива тоа така потоа дојде мажоти со друго друштво и така натаму ..... сто мислите сто мозе да е (инаку стално ја сонувам во мн други ситуации оваа ми е најпоследна ЧД)
Толку е очигледно, таа ти недостига.

Член од
18 септември 2011
Мислења
221
Поени од реакции
24
Веќе 5 ноќи сонувам како некој краде нешто.

T

Torchyrus

Гостин
Кај се опивам преку една вечер па почнав и да сонувам :pos:
Вака идеше сонот од прилика не се сеќавам баш многу на сонови шо сонувам ама овој ми иде неш на памет...
Чекав нова година не знам каде не знам со кој ... и после нова година сабалје негде јас се прибирам дома и гледам еден од моите најдобри другари и седнуваме надвор во еден кафич кафичот уште работи ама нема никој внатре , не знам како кој ни носи зимаме шише коњак на маса и пиеме коњакот не е коњак шо знам како чоколаден е нешто и додека пиеме доаѓаат некои луѓе неможам да се сетам кои беа ама мислам дека и мајка ми дојде неможам да се сетам за сигурно ... од кога го испивме коњакот наеднаш сонот ми се префрла како седам на тараса кај еден мој комшија и онака само седеме не правеме ништо барем сега не се сеќавам дека сме правеле нешто таму ... после тоа таму кај комшијата доаѓа еден наш друг другар и кога овој што пиевме ќе го види дека доаѓа ќе се изнервира и ќе си замине и тука ми завршува сонот. .. :rolleyes:
Можда некој знае што е ?? или ништо посебно па ќе се опијам ? :pos:

S

Sattva

Гостин
Кај се опивам преку една вечер па почнав и да сонувам :pos:
Вака идеше сонот од прилика не се сеќавам баш многу на сонови шо сонувам ама овој ми иде неш на памет...
Чекав нова година не знам каде не знам со кој ... и после нова година сабалје негде јас се прибирам дома и гледам еден од моите најдобри другари и седнуваме надвор во еден кафич кафичот уште работи ама нема никој внатре , не знам како кој ни носи зимаме шише коњак на маса и пиеме коњакот не е коњак шо знам како чоколаден е нешто и додека пиеме доаѓаат некои луѓе неможам да се сетам кои беа ама мислам дека и мајка ми дојде неможам да се сетам за сигурно ... од кога го испивме коњакот наеднаш сонот ми се префрла како седам на тараса кај еден мој комшија и онака само седеме не правеме ништо барем сега не се сеќавам дека сме правеле нешто таму ... после тоа таму кај комшијата доаѓа еден наш друг другар и кога овој што пиевме ќе го види дека доаѓа ќе се изнервира и ќе си замине и тука ми завршува сонот. .. :rolleyes:
Можда некој знае што е ?? или ништо посебно па ќе се опијам ? :pos:
Тоа што ден денуваш, тоа ноќе сонуваш :)
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 08:51 ---
Веќе 5 ноќи сонувам како некој краде нешто.
Мислам дека станува збор за некоја загуба... губење на некој добар пријател, можеби. Или опаѓање на ентузијазмот, темпераментот... спласнување на емоционалната активност, со еден збор.
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 09:05 ---
Сонувам како одам накај домот на еден колега со кечап во рака зошто сме требале таму да јадеме макарони,одам по кал,не многу кал туку онака да сакаш на брзина да поминеш или прескокнеш,поминувам покрај еден тип и типот ми вика еј еј немој да брзаш толку бе,онака со подсмев,јас го погледнувам еднаш со порака да престане,тој не. Следна сцена се наоѓам со еден другар од зграда и неколку негови другари,тие се поздравуваат со мене како да ме знаат 100 год. и некако дознаваат за пиздаријата претходно и го заобиколуваат типот во круг,тој ги замавува и сака да избега,почнуваат да се бркаат низ едни трафики,и така ако сака да им кидне опкружен од две страни треба да помине низ двете трафики и ќе ми падне право во раце. Тоа и го прави,за малку ќе ми избегаше,го соборувам и го претепувам до смрт со голи раце. Доаѓа полиција,ги гледам двајца другари од зграда се дрогираат со игла во нога.....и сега како во секој сон доаѓа полиција треба паника да те фати и да се разбудиш,мене не си продолжив да одам по патот со кечап во рака.

Знам дека сонов е wtf ама некој ако може да ми објасни значење би било добро.
Јасно покажуваш намера да се истакнеш, “наметнувајки“ ја сопствената “мудрост“ и интелект, се со цел да дојдеш до некакаква материјална удобност, практичност, благосостојба, а самиот тој порив можеби доаѓа од твоето минато, од некоја твоја претходна позиција. Внимавај во обидот и со средствата со кои се служиш! Можеш да завршиш фатално!

Член од
3 јануари 2012
Мислења
8
Поени од реакции
2
Majka mi vcera sonuvala kako vo WC - to vodata se vratila nazad i celoto bilo preplaveno so voda i gjubre, zela metla i ja vratila vodata nazad, ja iscistila banjata... ???

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Еве мое толкување.
Чистењето значи дека нешто, најверојатно некој домашен проблем, постојано ја преокупира и загрижува.Ѓубрето означува парични проблеми. Водата означува грижа за нечие здравје
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 15:21 ---
Majka mi vcera sonuvala kako vo WC - to vodata se vratila nazad i celoto bilo preplaveno so voda i gjubre, zela metla i ja vratila vodata nazad, ja iscistila banjata... ???

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
primetiv deka vo moite sonishta postojano ima nekoj covek, najcesto postar... celo vreme me sledi, najcesto mi pomaga
imav nekoe svoe tolkuvanje za toa, ama se poveke se somnevam vo istoto
... ?????

S

Sattva

Гостин
primetiv deka vo moite sonishta postojano ima nekoj covek, najcesto postar... celo vreme me sledi, najcesto mi pomaga
imav nekoe svoe tolkuvanje za toa, ama se poveke se somnevam vo istoto
... ?????
Мислам дека, во твојот случај, Старецот ја претставува мудроста и духовната моќ. Тука е директно да те насочи, во зависност од пораката што ја носи (не само вербална), да ти помогне да го пронајдеш вистинскиот пат.
Пак ли го сонуваше? :)

Член од
3 јуни 2011
Мислења
69
Поени од реакции
24
Сонував како на место на гратскиот пазар(живеам во непосредна близина)имало игранка,забава,не можам точно да опишам.Многу народ насобран таму и сите биле весели,играле,танцувале...Некоја жена,мислам дека беше свекрва ми,ме одвлечка ,мислам со сила ме однесе таму.Одевме по некои тесни улици,како сокаци.Имало многу трева,зелени површини што требало да ги прескокнуваме.Поминуваме и покрај една висока порта,а таму на портата стои закачено моето маче.Не му придавам важност и продолжувам да се движам.На местото на забавата,се трудам никој да не ме гледа,се чуствував непријатно и сакав што побргу да си одам,мислам дека тоа беше заради тоа што не бев прикладно облечена.
Набрзо ме здогледува мојот сопруг и доаѓа да ме земи да играме,а јас толку се противам што луѓето почнуваат да се смеат.Го молам да ме пушти да си одам ,бидејки требало да се спремам за нашата свадба,во тој момент како да не беше тој,како ликот да му се измени.Ме бакна толку силно што дури и болка осетив,и почуствував дека пиел алкохол...ми стана доста непријатно,и се сртчав да бегам,по истите улици,со истите тие прескокнувања....
Наредно,облекувам венчаница,која многу добро ми стои,многу гости кај мајка ми дома,наредени маси,сите ме чекаат да се појавам...За момент забележувам дека косата не ми е средена,и сакам да се откажам од венчавката.Му звонам на младоженецот(кој и да беше,имав чуство дека е маж ми)и му кажувам да дојдат во 1 часот бидејки порано нема да бидам готова.Тој се смее и вели дека косата ми е прекрасна каква и да ми е ,да не се грижам.
Барам насекаде некоја шнола да ставам,да се средам,татко ми ,мајка ми ме тешат,велат дека сум прекрасна.
Наредно,одам кај мојата учителка до 4 одд.(стара е),носам некој подарок ,како да ке сме славеле некоја годишнина.И сега стигнувам кај неа прва нема никој од генерацијата,прекрасна куќа,се бело внатре,доста осветлена.Шетам по собите да ја најдам каде е но никаде не можам да ја видам...Наскоро пристигнуваат сите од одделението,некои насмеани,некои со тажни погледи,и се собираме сите покрај базенот,ама куќава стварно ко од филмовите.Излезе учителката од една од собите со долг бел фустан и таман да и го видам ликот се разбудив....

Се изнасонував ноќеска:)

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
..

Се изнасонував ноќеска:)
Браво, бидејќи ги памтиш соновите. И јас сонував нешто ноќеска, се разбудив, се сеќавам дека беше интересно. Помислив, утрово ќе го опишам на форумов, потоа презаспав. Сега на ништо неможам да се сетам.

Член од
3 јуни 2011
Мислења
69
Поени од реакции
24
Браво, бидејќи ги памтиш соновите. И јас сонував нешто ноќеска, се разбудив, се сеќавам дека беше интересно. Помислив, утрово ќе го опишам на форумов, потоа презаспав. Сега на ништо неможам да се сетам.
Па и мене ми се случува истото,само кога продолжувам пак да спијам го мислам сонот,односно се трудам да почнам од кај што застанав,и верувале или не,понекогаш ми успева

Член од
29 декември 2011
Мислења
52
Поени од реакции
26
ako moze da kaze nekoj sto znaci sonov
SOnuvav sum se spremal da iskocam u grad i vaka taka sum se stokmil i iskacam vlagam u taxi i mesto u grad me nosi na fudbalsko igraliste iskacam od taxi ,se vrtam levo desno i go pominuvam igralisteto i koga na drugata strana imalo kucinja pocnale da me brkaat iiii......tolku to be continued.

Kajgana Shop

На врв Bottom