Нема на што
Знам. Ова сум го кажала бескрајно пати: наместо да се плашиме, со информацијата, т.е. предупредувањето кое доаѓа од сонот, сме во предност и можеме да ги промениме нештата, наместо да дозволиме истите да се случат
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 15:41 ---
Јас сметам дека тебе не ти е потребно толкување на наредниот сон, зошто цел месец (па и повеќе) соништата ти укажуваат само на едно нешто
Значи дека треба да настанат промени во твојот живот, промени во состојбата, на ситуацијата... и за да истата тргне во позитивен правец, би требало и повеќе да се свртиш кон себе си, и да воспоставиш вистински контакти со други луѓе со цел да се почувствуваш “живо“, или да го подобриш твоето социјално, професионално ниво... Децата, Екскурзијата... сето тоа укажува на нови прилики, за кои јас те советувам внимателно да ги разгледаш и да не ги пропуштиш (внимавај, ако почекаш уште малку и не превземеш никаква акција, може и никогаш нема да ти се укажат нови или толку поволни), и покрај тоа што ќе те вознемират многу непријатни обврски, сите тие се во твоја корист и ќе ти помогнат потрезвено и похрабро да се соочиш со твојот нов “животен стил“ и да не чувствуваш вина поради истиот... (пп)
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 16:13 ---
Едно мое предвидување кое го имав ноќеска, укажува дека припадниците на знакот на Риби периодов ќе бидат изложени на поголеми опасности во сообраќајот, па затоа, колку и да звучи смешно ова, ги замолувам да внимаваат многу повеќе, да се “рассонат“, поготово ако тие се седнати зад воланот. (Детаљите ќе ги зачувам за себе.)