Најдобар стоперски тандем

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А во срце секогаш ќе ми остане и Баерн со Линке и Куфур :D
кај ти текна бе брат...

Куфур каков камикази беше во 3-4 прилики го утепа Кан:pos: Ама срце и останати органи оставаше на терен :P

Инаку кога сме веќе тука 2001 Патрик Андерсон и Линке беше комбинацијата за ЛШ, само Андерсон веднаш си отиде по таа сезона...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
кај ти текна бе брат...

Куфур каков камикази беше во 3-4 прилики го утепа Кан:pos: Ама срце и останати органи оставаше на терен :P

Инаку кога сме веќе тука 2001 Патрик Андерсон и Линке беше комбинацијата за ЛШ, само Андерсон веднаш си отиде по таа сезона...
Непреболен ми е тој пораз,а не сум фан на Баерн,ама имав дрес Ефенберг исто сив ко у финалево :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Непреболен ми е тој пораз,а не сум фан на Баерн,ама имав дрес Ефенберг исто сив ко у финалево :)
99? Куфур како се трескаше од земја само...

Инаку ова што зборував Андерсон-Линке е две години покасно кога освоивме последен пат во 2001 :)

Само да разјаснам не мислам дека тоа бил „најдобар“ тандем, не пред Канаваро-Турам, Неста-Стам, Тери-Карваљо, Видиќ-Рио, Пујол-Пике и компанија... Чисто емотивно сум врзан :P

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Не сум бил во можност да ги гледам но како што сум читал на времето Claudio Gentile и Gaetano Scirea биле најдобар стоперски тандем.
За сегашниве па и нема баш секад едниот е срташен дефанзивец додека другиот е киксер.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
кај ти текна бе брат...

Битно даде гол против Хамбург во последна минута и тоа од слободен :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
мене искрено од барселонските најмногу ми се допаѓаше Пујол-Маркез

а моментално доста солидни се пепе-рамос и хумелс-суботич

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
:icon_lol:
i karagher-coates se isto taka vo najdobrite 5 stoperski tandemi :X3:
Ако сакаш да глумиш паметен глуми до крај...односно, Carragher...а за тандемот на дечкото не се согласувам ни јас...ама нигде не пишува дека не може секој да си го сподели своето мислење, патем за тоа е и форумов.....нели?!

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ако сакаш да глумиш паметен глуми до крај...односно, Carragher...а за тандемот на дечкото не се согласувам ни јас...ама нигде не пишува дека не може секој да си го сподели своето мислење, патем за тоа е и форумов.....нели?!
pa nemozi, samo jas mozam da go spodelam svoeto mislenje, vie ste mishevi i mora da se soglasite so moeto mislenje! :свиркам:

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Пиќе и Пујол,али има доста добри стоперски тандеми,Тери и Давид Луиз,Фердинанд-Видич,Лусио-Самуел..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Најдобар штоперски тандем хммммм , во моментов немам , секогаш во екипа едниот доаѓа до израз , другиот е ептен слаб....
Шо знам најмногу ми оставиле впечаток Неста - Т.Силва
Видич - Фердинанд .....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.669
Ибрахимович: Имам играно со сјајни стопери, како Турам, Канаваро, Пике и Пујол, ама, ако ме прашувате мене, Тиаго Силва игра на повисоко ниво. Сметам дека тој во моментот е најкомплетниот стопер во светот и среќен сум што играм со играч како што е тој.

Значи, стварно људи се мењају, јас цело време мислев Пике е најдобар за него. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom