Министерот Тодоров ги фати на спиење сестрите и лекарот во штипската болница!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Дај боже сите што си спијат вака на работа и што не ја сваќаат работата сериозно, да ги разрешат од нивните работни место со тоа што никогаш повеќе да неможат да работат. Или суспензија од работа 5 години. Па да им текне како се работи. Ова е мрзлив народ, не му се работи. Треба за уши да ги тегнеш за да работат.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.475
Поени од реакции
24.219
Така е, до нас е, а кој тоа НИЕ; оти јас пак за ВАС можам исто така многу епитети да кажам. Ако, верувајте вие дека иновативниот министер се ќе среди, многу ги плаши директорите, којзнае позади камери каков муабет си прават.
и јас то се думам што муабет прават, ама сигурно вие знаете пошто ете вака многу сигурен ми делуваш. дај ако не ти е тешко споделиги информациите, ете живо горам од желба да знам

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Дај боже сите што си спијат вака на работа и што не ја сваќаат работата сериозно, да ги разрешат од нивните работни место со тоа што никогаш повеќе да неможат да работат. Или суспензија од работа 5 години. Па да им текне како се работи. Ова е мрзлив народ, не му се работи. Треба за уши да ги тегнеш за да работат.
bogami ovie preterale u spienjeto:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom