Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ај вака. Ми треба маска за нокиа 2730 целосна, маска за сони ериксон к530 со тастатура, маска за сони ериксон к750 и плус џојстик за него. Кажете колку би ме коштало ова и каде би можел да најдам, и Ве молам онтопик, не со коментарите стари ти се телефоните, џабе ќе лупаш пари по нив за правење, итн...

Како да го апдејтирам HTC Wildfire S на 2.3.5 сега имам андроид 2.3.3, ми покажува дека апдејти.

Како може да го декодирам мојот телефон,имам SE c510,само може да се користи сим на Тмобиле,а кога ставам флеш мени од симнат скрин сејвер,неќе,само сака на фабричките од телефонот ...Малку помош ве молам ?! За декодирање и поправка за флеш анимациите,неќе на менито и кога е заклучен,неќе флеш анимацијата истотака од бекраундот да ми работи,се замрзнува кога е заклучен,имам видено дека кај тие што не се кодирани си работи убаво флеш анимацијата ...ПОМОШ !!! ОЧАЕН СУМ да го ПОПРАВАМ ОВА ДЕБИЛНО ПРОБЛЕМЧЕ ... :tapp: А иначе од Скопје сум

ВИ благодарам многу :cuc:

Дали е можно,каде може и колку би ме чинело да го декодирам телефонот дека прифака само SIM ови на T-Mobile ?
Фала Однапред :)

КАко се вади маската од T-mobile Move Balance бре? Никако не можам да ја извадам-или грешно пробувам или маана им е т.е. тешко се вади?!

Ениуан?

Дали може некој да го декодира чудово:
Emporia TALK premium

Emporia_TALK_premium.gif

Да го израдувам дедо ми :)))

Иам нокиа е52 дали знај некој да го напрај ке му платам . Ми рекоа дека му е до софтверот нешто ртл. ако знај некој нека пиши слободно !

Иам нокиа е52 дали знај некој да го напрај ке му платам . Ми рекоа дека му е до софтверот нешто ртл. ако знај некој нека пиши слободно !

RPL ти рекле сигурно, Phone start-up failed ти пишува? се средува ама чини околу 25 еури

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom