- Член од
- 14 мај 2009
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 1.854
Другаров ја зема лани и многу ми ја фали.Заборавив како се викаше фирмата од кај шо ја земал ама знам дека околу 30000 беше.Инаку, да германска фирма се и имаат конвектори,имам и ја еден таков дома,5-6000 беше пред 2-3 години.
Климиве не верувам дека ги прават во Германија,ама за тие пари би требало да вредат..Ја 99% ќе земам една деновиве,па ќе ви кажам од прва рака дали ги ги бива![]()
Tittanik ти нешто ни вети! Додуша можеби го исполни ветувањето а јас сум пропуштил... се надевам нема да ти биде проблем и да повториш!? Зема ли? Мислам дека кажа си набави од Vaillant инверторите.....И? како работи? Како грее? Задоволен? Ме интересира сега кога зимава е во зенитот! Не како работи во Ноември, сега како?.... Додуша не е многу ладно, но ноќната паѓа под -7-8*Ц....си работи ли добро инверторот? Задоволен? Сметката за струја каква е?....Убаво би било да чуеме и други мислења за тоа како поминуваат сега и со обични клими Hawk 2401 ти ми се чини рече ќе ризикуваш со обична!? Се исплатеше ли ризикот?..... Нема зима? Или?