Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Tom Cleverley on twitter: "Bin a crazy week in the football world. Buzzing scholesy is back gives me the chance to train and play with a world class midfielder" :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сколс им е посебно ментор на Клеверли и на Лингард од резервите. Видете што му направи Лингард на Сколс накај 00:09, а емисијава е снимана пред едно добри 8-9 години. Нека ја изгледа цела кој сака, ќе пробам да ги најдам и другите делови.

Еве го Руни на 10 години како дава гол на Енфилд :D играл за училишниот тим на Ливерпул, уште од тогаш бил бик :icon_lol:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Сколс им е посебно ментор на Клеверли и на Лингард од резервите. Видете што му направи Лингард на Сколс накај 00:09, а емисијава е снимана пред едно добри 8-9 години. Нека ја изгледа цела кој сака, ќе пробам да ги најдам и другите делови.

Еве го Руни на 10 години како дава гол на Енфилд :D играл за училишниот тим на Ливерпул, уште од тогаш бил бик :icon_lol:

Го барам филмов неможам да го најдам, дај некој торент.

А не го трењираше стрикно моринсон или се одкажаа од него?

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93

Уште на мали години многу коса имал :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Darron Gibson will sign for Everton on Friday. Agreed four-and-a-half-year contract today. Fee approx £1.5m.

P.S.

Mins Per Chance Created in PL: Ryan Giggs: 26. David Silva 27. INSANE.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807

Ама и фризурата не му е нешто поарна , келавица !!!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292

Everton have signed Manchester United midfielder Darron Gibson for an undisclosed fee.
Gibson
has inked a four-and-a-half-year deal at Goodison Park
after agreeing personal terms and passing a medical.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За 500,000 фунти. Како Дедо Мраз сме :) И немојте да ве слушнам нешто сме немале пари, пошо тим што нема пари не си ги дава играчите за цени од 500 па максимум до 1 милион.

Фергусон против Болтон ќе ги одмара Андерсон, Џонс и Смолинг :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
За 500,000 фунти. Како Дедо Мраз сме :) И немојте да ве слушнам нешто сме немале пари, пошо тим што нема пари не си ги дава играчите за цени од 500 па максимум до 1 милион.

Фергусон против Болтон ќе ги одмара Андерсон, Џонс и Смолинг :)
Најверојатно Гигс-Сколс средина ;)
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 13:25 ---
"His agent has been working hard to get him another club. We've offered him terms which he has refused" SAF on Ravel Morrison

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
"His agent has been working hard to get him another club. We've offered him terms which he has refused" SAF on Ravel Morrison
Штета што фудбалериве се крајно необразовани и неписмени говеда, чии агенти им ја кројат судбината т.е. си работат за својот лаком гз :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штета што фудбалериве се крајно необразовани и неписмени говеда, чии агенти им ја кројат судбината т.е. си работат за својот лаком гз :icon_mrgr:
Убаво пиша еден новинар од Тајмс. Морисон мора да е најглупиот фудбалер моментално во Англија. Во наредниве 3 години ако се пробие во тимот ќе заработи најмалце 20 милиони + трофеи. Ама ајде, агенти нека им перат мозок на децава. Па овој да не е во Манчестер во затвор ќе заврши за кратко време. Како и да е Фергусон вели дека одбиле понуда од Њукасл за него и дека уште ќе се работи на потпишување на нов договор. Што е до мене, нејќе - нејќе, има и други квалитетни деца што едвај чекаат да го облечат дресот, како Лингард, Погба, Фраерс, Петручи, Кофи, близнаците Кин итн.

Kajgana Shop

На врв Bottom