Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа. Сакале да направат нешто во стилот на Independence Day, ама не им успеало. Арон Екхарт е добар глумец (моментално го гледам на Телма), не знам што му текнало да се нафаќа на ваков филм.
Не, тоа е направено според игра со цел да се почуствува гледачот како да е на сред фрката. Претпоставувам дека во добро кино ова е добра пуцњава. Инаку како филм е тапа.

Не, тоа е направено според игра со цел да се почуствува гледачот како да е на сред фрката. Претпоставувам дека во добро кино ова е добра пуцњава. Инаку како филм е тапа.
Да, затоа и камерата се утепа од тресење. Можно е во добро кино филмот да изгледа подобро, ама ние овде едвај кино имаме, камоли пак добро.

Инаку, овој филмов на Телма, Conversations with Other Women добар испадна. Прв пат го гледам. Mи се допаѓа што целиот е „слика во слика“.

Дечки, ги гледав и двата дела од Death Race, and I got little confused.
Моментално сум во wtf mode затоа што вториот дел пологично е да биде прв дел, а првиот втор, што се усрале вака со филмов?
Иначе не беа нешто посебно и двата дела, во првиот дел сум задоволен од глумата на Статхам, и од онаа женската со невина фаца, вториот дел, е за него не знам што да мислам.:icon_lol:

Дечки, ги гледав и двата дела од Death Race, and I got little confused.
Моментално сум во wtf mode затоа што вториот дел пологично е да биде прв дел, а првиот втор, што се усрале вака со филмов?
Иначе не беа нешто посебно и двата дела, во првиот дел сум задоволен од глумата на Статхам, и од онаа женската со невина фаца, вториот дел, е за него не знам што да мислам.:icon_lol:
Двојката е приквел на кецот. Не е утнато, туку едноставно во двојката опишуваат како стасала работата до таква-каква што ја знаеме во кецот.

I mene mi fati oko kako dobro filmce ama otkako go izgledav treilerot mi izgledase kako cel film da se desava vo edna prostorija, mislam deka e monoton filmot poveke kako za slusanje otkolku za gledanje. Inaku ne sum go gledal filmot taka da ne me fakaj za zbor, mozebi i gresam ;)
Не знам зашто си гледал трејлер кога на линкот што го поставив пишува убаво:
Two men in an apartment with their opposing beliefs.

Знаев дека е таков филм, затоа и ме заинтересира :)

другарка ми го напињаше пред неколку месеци...

Ако го убијат и како трансексуалец... нема подолу мислам... :)

Може човекот сака да ги разгледа сите опции, па ги испробува сите варијатни на умирачка :pos:

Бин е на прво место според умирања во филмови а?:pos:
Или па има некој кој му е голема конкуренција во тоа?

Бин е на прво место според умирања во филмови а?:pos:
Или па има некој кој му е голема конкуренција во тоа?

Sean%2BBean%2B-%2BEvery%2BCharacter%2BI%2BPlay%2BGets%2BKilled%2B-%2BThe%2BStory%2BOf%2BA%2BMan%2BHollywood%2BWon%2527t%2BLet%2BLive.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom