Сепак било детска играчкаТе праша некој ?
Или Nokia 2630 ?
450 eur се нови го гаранција, ти и 350 па и повеќе ако можеш супер, колку и да го продадеш во ќар сиБи сакал да ве прашам нешто , ако знаете да ми помогнете
Сега на крај на Јануари треба да ми стигне Samsung Galaxy Tab 10 , не знам точно дали 10.1 или тој 10.1 V , т.е. дали подебелиот со 8 мегапиксели камера или пак тој со 5 потенкиот. Не знам затоа што ми е подарок.
Сега поентата не ми е да се фалам , туку да ве прашам да не знаете колку им иде цената поволни. Мислам овој е гланц нов ама секако дека не сум продавница и ќе биде отворен, така да не можам ко на ново да го рачунам.
Сакам да го шитнам пошто неам корист некоја од него, и не знам која цена идат, и дали има тука некој што би сакал да купи такво нешто, или пак да не знаете некоја продавница што откупува.
Фала однапред за помошта !
најди некој да ти порача од ebayПријателчиња мои мили.
Ако некој од вас ми најде заштитна маска заСамсунг монте ( силиконска или пластича ) за да ми се заштити долниот дел, би го частел што му душа посака.
Се утепав барајќи но ништо.
Има ли некој од вас видено негде таква маска за овој телефон, има за сите видови на Самсунг но за овој многу ми е тешко да најдам.
Да, ама кој ? :/Nokia 5800 xpressmusic
cena : 4500 denari
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 16:49 ---
најди некој да ти порача од ebay
И тоа што викаш, гледам дека ретко ги зимаат, а не знам зашто топ таблетче е, али Ipad е по -хит, мислам и ја кога ја видов двојката Ipad се чудев какво е, ама и воа не е лошо...450 eur се нови го гаранција, ти и 350 па и повеќе ако можеш супер, колку и да го продадеш во ќар си
само ретко кој купува, ја попрво би купил iPad отколку галакси таб јбг, а ајпад половен има и за 250 евра
Колку го даваш друже? И од кај си ?Samsung Galaxy S case,користена 1 ден ја купив од амазон,ако има заинтересиран нека ми пише ПП
http://www.amazon.com/gp/product/B0045OWHOE/ref=oh_o00_s00_i01_details