Сепак било детска играчкаТе праша некој ?
Или Nokia 2630 ?
450 eur се нови го гаранција, ти и 350 па и повеќе ако можеш супер, колку и да го продадеш во ќар сиБи сакал да ве прашам нешто , ако знаете да ми помогнете
Сега на крај на Јануари треба да ми стигне Samsung Galaxy Tab 10 , не знам точно дали 10.1 или тој 10.1 V , т.е. дали подебелиот со 8 мегапиксели камера или пак тој со 5 потенкиот. Не знам затоа што ми е подарок.
Сега поентата не ми е да се фалам , туку да ве прашам да не знаете колку им иде цената поволни. Мислам овој е гланц нов ама секако дека не сум продавница и ќе биде отворен, така да не можам ко на ново да го рачунам.
Сакам да го шитнам пошто неам корист некоја од него, и не знам која цена идат, и дали има тука некој што би сакал да купи такво нешто, или пак да не знаете некоја продавница што откупува.
Фала однапред за помошта !![]()
најди некој да ти порача од ebayПријателчиња мои мили.
Ако некој од вас ми најде заштитна маска заСамсунг монте ( силиконска или пластича ) за да ми се заштити долниот дел, би го частел што му душа посака.![]()
Се утепав барајќи но ништо.
Има ли некој од вас видено негде таква маска за овој телефон, има за сите видови на Самсунг но за овој многу ми е тешко да најдам.
Да, ама кој ? :/Nokia 5800 xpressmusic
cena : 4500 denari
![]()
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 16:49 ---
најди некој да ти порача од ebay![]()
![]()
И тоа што викаш, гледам дека ретко ги зимаат, а не знам зашто топ таблетче е, али Ipad е по -хит, мислам и ја кога ја видов двојката Ipad се чудев какво е, ама и воа не е лошо...450 eur се нови го гаранција, ти и 350 па и повеќе ако можеш супер, колку и да го продадеш во ќар си
само ретко кој купува, ја попрво би купил iPad отколку галакси таб јбг, а ајпад половен има и за 250 евра
Колку го даваш друже? И од кај си ?Samsung Galaxy S case,користена 1 ден ја купив од амазон,ако има заинтересиран нека ми пише ПП
http://www.amazon.com/gp/product/B0045OWHOE/ref=oh_o00_s00_i01_details