Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не навлегвајте дотолку..и да дојди Тевез(што не верувам) нема да биди нешто посебно..па чоекот пола година нема играно фудбал и не очекувајте веднаш чуда да прави..иначе се андевам дека Зарате ќе игра против Милан барем да имаме подвижен и креативен напад а не да ги гледам Милито и Пацини кај што се маваат во неста и Тиаго Силва....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Па после толку плукања за неактивност, за шетање, шопинзи, плажи, коктели успева да го донесе Тевез за кого еве и Ибра се плаши ако дојде во Интер... Што правиме доколку загриземе за титула ако евентуално (што не верувам) го тепаме Милан у недела? Кој ќе биде најзаслужен? Раниери и Бареси?

И зошто да не би му се клањал, кога до пред неколку дена логиката „ако играчот сака да игра таму и таму, таму и ќе игра, а клубовите ќе се договорат меѓусебно“ важеше на фан клубов и секаде низ нетов, па за еден ден пресврт како Милан-Ливерпул во Истанбул? Одеднаш неактивниот Бранка и цицијата Морати носат класа и пред се универзален напаѓач, со што нападот се дига до тоа ниво што и носоњана грда на уште недојден Тевез почнува да се плаши.
Ако тепаме у недела и се вратиме у игра за титула најзаслужен ќе биде Раниери и никој друг .
И нема потреба да му се клањаш на Бранка ако го донесе Тевез . Ако го донесе тоа ќе биде само поради тоа што Милан сами си се заебаа со понудата нивна и ништо друго .
Мене ме нервира Морати што две лета по ред не пазари ништо . И прошлото зимо ги носи Пацини и Ранокиа а еве оваа зима загризуваат за Тевез .

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
MOVIMENTI IN CORSO VITTORIO EMANUELE!!!

l'Inter prepara l'offerta scritta

Морати и Бранка треба сега да се сретнат и да одлучат како ќе продолжат во врска со Тевез. Се шпекулира дека ќе се спрема и официјална понуда(која нормално нема да ја дознаеме)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ќе ги понудиме Мунтари+Киву+Зарате+пола примавера тим и 18,5 милионччиња...mark my words.....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Не навлегвајте дотолку..и да дојди Тевез(што не верувам) нема да биди нешто посебно..па чоекот пола година нема играно фудбал и не очекувајте веднаш чуда да прави..иначе се андевам дека Зарате ќе игра против Милан барем да имаме подвижен и креативен напад а не да ги гледам Милито и Пацини кај што се маваат во неста и Тиаго Силва....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мурињо>>>>>>Раниери...и да тогаш со Ето,Милито,Снајдер во здрава и силна форма а сега со Пацини,Нагатомо и Милито во никаква форма.......и што е најважно тогаш имавме амбиции за нешто ..а сега...сега сме за никаде!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Мурињо>>>>>>Раниери...и да тогаш со Ето,Милито,Снајдер во здрава и силна форма а сега со Пацини,Нагатомо и Милито во никаква форма.......и што е најважно тогаш имавме амбиции за нешто ..а сега...сега сме за никаде!
Правиме муабет за подготвеноста, Пандев единствен пат кога играше беше против репрезентација ко Катар и летото со Шпанија, во Серија А меч немаше изиграно и '' тренираше '' со деца, беше само декор во Лацио.
А дека Мурињо е подбар од Раниери е точно, ко што е точно и дека Тевез е класи и класи над Пандев така да аргументов и не ти е нај нај, Роналдо по 2 кршења на нога освои Златна топка, just sayin ...
Играчи се враќаат во форма по долго отсуство од повреди, а не па по ваква стагнација, ништо страшно во секој случај.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Браво Џони,ова е во твој стил...згази ги ти !!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Jas nikogas ne menuvam avatar, ama koga menuvam, menuvam i juzer i sve :D

Nego ne mora da se karate so dolgi postovi, ednostavno e, jas i bene ne sme zadovolni od politikata na klubot. I da imavme pari jas sepak nemase da sum zadovolen da se kupi Tevez za 30 milioni. Jas sum bil sekogas za da se smeni Branka, ,mozda lichen problem imam, ne znam ama taka sekogas sum mislel. Ednostavno taa funkcija bara intelegenten chovek, a ne potrchko kako sto e Branka.

Nekoj spomna deka sega imalo interashi koi ne se zadovolni i da dojde Tevez zatoa sto ne igral 2-3 meseci fudbal, iskreno ne znam kako ne mi tekna na ova :D ... Jas sum siguren deka site tuka sme deka sve sto e nad 20 milioni za Tevez e premnogu. Gi gledam slikite od treningot, i nesto cudno mi e... Koj e eden kelav i eden plavus, novi igrachi ni se ovie ili? wait wut??? :cautious:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Aма ти чекаше да дојде 2010, летото, за да го нејќеш Бранка, ме интересира каде беше претходните 5 сезони. :D Ибра прво нешто што кажа по доаѓањето е Фала Бранка, не треба да се црта колку Ибра значеше за Интер и што ќе беше доколку отидеше во Милан, на крај краева сега имаш прилика да видиш што би се дешавало.

Зашто тогаш не велеше дека Бранка бил лош и неадекватен за тимот, може биле адекватни неговите претходници во периодите кога по 60-70м евра се трошеа секое второ лето, Бранка беше еден од оние луѓе кои фалеа до 2005 во Интер, вториот беше Мурињо.

Ако чекаме да дојдат грешките, па макар и поминале 10 години, сите ќе се лоши и неадекватни за Интер, никој нема да ни чини.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sto i da odgovoram ke treba da se spustam vo vele diskusija. I just cant :D
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 20:31 ---
Sto i da odgovoram ke treba da se spustam vo vele diskusija. I just cant :D

Kajgana Shop

На врв Bottom