Jaс не можам, ама мислам дека тоа е до нив а не до ти-хоум.t-home корисници, може да ја отворите warez bb?
nvm, можам сеа.
Другарчиња од кејблтел можеа да пристапат.Jaс не можам, ама мислам дека тоа е до нив а не до ти-хоум.
6 мегабита брзинамомци колку кошта наевтиниот пакет од Т хоум за интернет? и колку гига добивам? брзина едно друго ај малце информации ? и мн битна ствбар. како сте задоволно од услугата !?
Па можеш и да отидеш на страната на T-Home и да си видиш тамо све ти пишува.момци колку кошта наевтиниот пакет од Т хоум за интернет? и колку гига добивам? брзина едно друго ај малце информации ? и мн битна ствбар. како сте задоволно од услугата !?
za 800den jas bi idel so ONE i 400gb: http://one.com.mk/default.aspx?SectionID=923&pos=1момци колку кошта наевтиниот пакет од Т хоум за интернет? и колку гига добивам? брзина едно друго ај малце информации ? и мн битна ствбар. како сте задоволно од услугата !?
Добро он праша за T-Home, aко сакаше за ОNE да праша ќе си одеше во темата за ОNE.za 800den jas bi idel so ONE i 400gb: http://one.com.mk/default.aspx?SectionID=923&pos=1
pa go predomisluvam be druze, zosto da frla pari na mizerija od 30gb, koga za malku poveke ke ima 400gb istotaka saglam internet bez problem.Добро он праша за T-Home, aко сакаше за ОNE да праша ќе си одеше во темата за ОNE.
Па да у право си, ама тоа он си знае, сигурно ги разгледал и другите опции кога прашува специфично прашање во тема за Т-Home, сакам да кажам да се држиме до соодветниот оператор на тематаpa go predomisluvam be druze, zosto da frla pari na mizerija od 30gb, koga za malku poveke ke ima 400gb istotaka saglam internet bez problem.
projde toa vreme koga samo Thome imase stabilen, sega skoro site nudat stabilen internet, duri i vo nekoi ako se somnevas kako nov provajder i tie se stabilni, eve brat mi koristi multimedia net 400den 300gb 12mbit/12mbit up/down bez nikakov problem, cicko mi i drugar mi koristat One duri od vremeto koga bea onnet i nemaat voopsto problemi.малку сообракај ке има ,али саглм интернет
него лани у март ги дуплираа пакетите,има ли шанси да не изненадат и сеа,може некој тамо работи па знае а ?
малку оффprojde toa vreme koga samo Thome imase stabilen, sega skoro site nudat stabilen internet, duri i vo nekoi ako se somnevas kako nov provajder i tie se stabilni, eve brat mi koristi multimedia net 400den 300gb 12mbit/12mbit up/down bez nikakov problem, cicko mi i drugar mi koristat One duri od vremeto koga bea onnet i nemaat voopsto problemi.