Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Имаш во Папилон агенцијата организирано за 900 денари со автобус.
ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ СРБИЈА 2012

*организиран превоз за секој меч – 900 МКД

15 – 19, Јануари, 2012 Спортски центар Чаир, Ниш.

Програма:

Состанок пред хотел Бристол во 08:30 часот, поаѓање накај Ниш во 09:00. Пат преку Табановце со попатни паузи за одмор, пристигнување околу 14:30 – 15:00 часот. По натпреварите состанок на договореното место и поаѓање за Скопје. Пристигнување во Скопје после полноќ.
Добро бе луѓе многу скапо за 200 км превозот според мене. Па до охрид е слична километража повратна е доста поефтино. Нема ли на железничка некој комбиња мини бусчиња кои ќе возат 300 денари? па до солун знам за еден ден има агенции кои возат за 600 денари повратна :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Добро бе луѓе многу скапо за 200 км превозот според мене. Па до охрид е слична километража повратна е доста поефтино. Нема ли на железничка некој комбиња мини бусчиња кои ќе возат 300 денари? па до солун знам за еден ден има агенции кои возат за 600 денари повратна :)
Скопје - Охрид (185) само до Гостивар (68 км) е автопат (и трошоци за патарини).Скопје - Ниш (217 км) е скоро целосно автопат.И нормално сите пробаа да ќарат на овие 3-4 дена.Ама сепак е 20-30 % поефтина картата од Папилон спрема редовните линии.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Де бе, шо поефтино јас незнам. Повратна Охрид-Скопје со Галеб е 720 . До Ниш му треба зелен картон , трошоци за патарина....

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Во четврток од 14-15 часот на радио Скопје има наградна игра па јавете се и ке имате мност да добиете карта за некој од натпреварите за нашата репрезентација.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Поради работни обрски нема да може да присуствувам во Ниш, имам блок карта за сите 3 натпревари. Картата ја продавам за 150 евра исто колку што ја купив затоа што сакам да направам услуга на тој што ќе ја купи, несакам заработка на вакви работи. Тие што се заинтересирани нека ми прата маил за да се договориме. ----> evropskonish@yahoo.com <------

М

Мартин`

Гостин
Поради работни обрски нема да може да присуствувам во Ниш, имам блок карта за сите 3 натпревари. Картата ја продавам за 150 евра исто колку што ја купив затоа што сакам да направам услуга на тој што ќе ја купи, несакам заработка на вакви работи. Тие што се заинтересирани нека ми прата маил за да се договориме. ----> evropskonish@yahoo.com <------
За 200 ако ја дадеш ќе ја земам, да не се циганчиме за 150 евра ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.714
А од кај ја зеде блок картата?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ако нема некој превоз за утакмиците, нека ми пише на пп!. :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Каква неписмена стока постои страшно :facepalm:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.714
Во пресрет на Европското првенство во ракомет - Стани Вип корисник и навивај за македонскиот ракометен тим

Вип оператор за своите корисници обезбеди влезници за натпреварите на македонската ракометна репрезентација кои ќе се одиграат на 15-ти, 17-ти и 19-ти јануари во Ниш, во рамки на Европското првенство 2012, Република Србија.

Сите корисници на Вип, кои во перидот од 9-ти до 13-ти јануари ќе склучат нов или ќе го обноват својот постоечки постпејд договор или пак ќе купат нова Vip припејд картичка во еден од 19-те Вип центри ширум земјата, добиваат можност за инстант изненадување со кое можат да станат добитници на влезница за еден од натпреварите на македонската репрезентација во рамки на првата фаза од Европското првенство во ракомет.

Со цел обезбедување на што помасовна поддршка за македонската ракометна репрезентација, Вип обезбедува по 50 влезници за секој од трите натпревари во првата фаза на натпреварите на ЕП 2012 како и вредни ракометни изненадувања како навивачки реквизити, официјалниот дрес на македонските репрезентативци, Вип маичка, македонско знаме, навивачка труба и друго.

- Сите ние во Вип веруваме во македонскиот ракометен тим, во неговите способности, енергија и желба за уште еден спортски успех што ќе нè направи неизмерно горди. Среќни сме што можеме, покрај останатите изненадувања, да им овозможиме на Вип корисниците влезници за претстојните натпревари за да ја бодрат македонската репрезентација, да навиваат и да бидат дел од овој одличен настан. Сето ова е дополнителна потврда за нашите заложби да им обезбедиме повеќе вредност на нашите корисници, изјави Флориан Нидерсус, Главен маркетинг директор на Вип оператор.

2012-та е четврта година по ред во која Вип оператор го поддржува македонскиот ракомет, преку партнерството со Ракометната федерација на Македонија, давајќи им поддршка на македонските ракометари и ракометарки во совладувањето на врвните спортски предизвици.

Сите во еден глас навиваме за Македонија!

http://www.vip.mk/cm/media/index.php?id=244

Почнаа..

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Eeee kakvi pacientaana imaat karti!! Koja kosharka be! ccccc mi se place koga gledam vo cii race se zavrshile karti:(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислам дека не е баш фер што ВИП на ваков начин даваат карти. Немам јас луксуз да бидам претплатена на 12032943 броја. Не ни користам ВИП, ама ми ја сфаќате поентата. Тоа е тоа, кој како си ја наредил... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom