Карти за Ниш

• Креатор на темата Креатор на темата pesticidbt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни они не знаат што прават. На татко ми му кажале сабајлево дека има и во 23:00 автобус од Ниш кон Скопје, а јас се јавувам и преку телефон ми викаат има само во 17:30, 02:50, 04:50.

Ти ги кажале само тие превозници со кои се во соработка.

Овие се сигурни според http://sas.com.mk/ и http://www.nis-ekspres.rs/
Ск-Ни
05:10 07:45 08:00 09:25 13:10 14:00 16:45 20:30 21:15 21:30

Ни-Ск
00:45 01:30 02:50 4:50 8:10 10:40 13:45 15:25 17:45 18:20

*Ниш Експрес *Југотранс Вакчаре - Струга *Галеб - Охрид *Пегаз - Ивањица

Идам и јас :)

110 евра за сите 3 натпревари, со вклучен превоз за натпреварите :)

А продаваат ли карти само ?
Не, само овој аранжман го имаат. Фала богу, можеш и без превоз, ако ти се исплати 110 евра за 3 натпревари...
Мене ми е подобро да идам и да се вратам отколку да спијам таму. Ем тешко се наоѓа смештај, ем е крш, ем е изгор скап. Така да, мислам дека направив добар избор :)

Не, само овој аранжман го имаат. Фала богу, можеш и без превоз, ако ти се исплати 110 евра за 3 натпревари...
Мене ми е подобро да идам и да се вратам отколку да спијам таму. Ем тешко се наоѓа смештај, ем е крш, ем е изгор скап. Така да, мислам дека направив добар избор :)

каде ја има таа понуда?

Зависи како,по Хотелите е изгор скапо некој бараат и по 25 евра од човек.Ние најдовме одлично станче за ефтини пари,и тоа во центарот на градот,и до Чаир има 15 минути пешки...

Е како не, прееска се јавив во Македонија Сообраќај и ми рекоа 1100 повратна.
а воз колку е повратна? и нема ли комбиња да превезуваат? па 20 км е исто колку ск - ох :)

Со воз е 920 повратна Скопје Ниш,со Бус 1100... ме советуваа луѓе што иделе да не се зезнувам со воз да идам,некад и за 7-8 саати стигал,застанувал оно ово со бус за 3 саати си во Ниш а може и помалце,само 200 ден е разлика така да со бус :)

Идам и јас :)

110 евра за сите 3 натпревари, со вклучен превоз за натпреварите :)

Во колку саат се трга за накај Ниш, а во колку се враќа накај Скопје?

Со воз е 920 повратна Скопје Ниш,со Бус 1100... ме советуваа луѓе што иделе да не се зезнувам со воз да идам,некад и за 7-8 саати стигал,застанувал оно ово со бус за 3 саати си во Ниш а може и помалце,само 200 ден е разлика така да со бус :)
Имаш во Папилон агенцијата организирано за 900 денари со автобус.
ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ СРБИЈА 2012

*организиран превоз за секој меч – 900 МКД

15 – 19, Јануари, 2012 Спортски центар Чаир, Ниш.

Програма:

Состанок пред хотел Бристол во 08:30 часот, поаѓање накај Ниш во 09:00. Пат преку Табановце со попатни паузи за одмор, пристигнување околу 14:30 – 15:00 часот. По натпреварите состанок на договореното место и поаѓање за Скопје. Пристигнување во Скопје после полноќ.

Имаш во Папилон агенцијата организирано за 900 денари со автобус.
ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ СРБИЈА 2012

*организиран превоз за секој меч – 900 МКД

15 – 19, Јануари, 2012 Спортски центар Чаир, Ниш.

Програма:

Состанок пред хотел Бристол во 08:30 часот, поаѓање накај Ниш во 09:00. Пат преку Табановце со попатни паузи за одмор, пристигнување околу 14:30 – 15:00 часот. По натпреварите состанок на договореното место и поаѓање за Скопје. Пристигнување во Скопје после полноќ.

Али ние више и смештај најдовме.Нема врска брат свеедно е,по агенции вака превозот е 900,1000 денари... 1100 е повратна,важи 30 дена со Ниш Експрес мислам.

Али ние више и смештај најдовме.Нема врска брат свеедно е,по агенции вака превозот е 900,1000 денари... 1100 е повратна,важи 30 дена со Ниш Експрес мислам.
Епа ок,ја мислев уште бараш,затоа постирав.Ја иначе идам со кола,4 души сме и се враќаме по секој меч.Зашо планираме и за Белград иста екипа да диеме,ако се пласираме,таму ќе требаат пари за останување.:)

Епа ок,ја мислев уште бараш,затоа постирав.Ја иначе идам со кола,4 души сме и се враќаме по секој меч.Зашо планираме и за Белград иста екипа да диеме,ако се пласираме,таму ќе требаат пари за останување.:)

Чекај малце да поминеме,па за Белград има време :D

каде ја има таа понуда?
баш и мене ме интересира
Незнам како се вика агенцијата, не ги земав директ од неа картите, туку со посредство.
Како и да е, веќе нема карти преку нив...
Во колку саат се трга за накај Ниш, а во колку се враќа накај Скопје?
Незнам, ќе дознаам во понеделник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom