Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
@Syn
На дете од 5 години да му кажуваш за трансферот на Ибра и Виеира во Интер со тие бројки, сигурно ќе му изгледаат фасцинантни иако не те разбира, на нас не :) (знаеш зашто, да не го тегнеме муабетов, си пуштив филмче)
Oстај ги ти твоите муабети за децата

City turned down a £40million bid from the Brazilian club last week, with City believed to be holding out for £50million for a player who finished as joint top scorer in the Barclays Premier League last season with 20 goals.

Еве ти ги тие 5м евра повеќе кои Интер не сакале да ги дадат за Тевез летоска, незнаев дека од 27м евра до 40м фунти, или 50, сеедно, има 5м евра разлика, нејсе, колку да си ја истераш поентата твоја нема везе што си грешка скоро 20м евра, форум е, простено ти е.

Што не ти е јасно за Ибра и Виеира, Јуве одат во втора лига, Интер договара играчи за багателни суми од еден од своите најголеми ривали пред останатите тимови во Европа, зар мислиш дека таа прилика другите би ја пропуштиле ? Ко хиени пола Европа се дрзнаа по бисерите на Јувентус, Интер зема 2 од нив за помалку од 35м евра, не треба многу да се објаснува што значи тоа, да земеш 2ца играчи за значително помали суми од оние кои можеа да ги извлечат ( Реал, Барса, Јунајтед, Челзи ) од тим кој ти е најголем ривал, кој оди во втора лига и чии фанови до ден денешен ги обвинуваат Интер за тоа.

И децата на кои ти алудираш тешко дека би сватиле колку ова преставува win ситуација за Интер и феноменален потег на тимот кој никој не го очекуваше ( сите тој период одеа на тоа дека Јуве ќе продава надвор од Италија, а не на 1 од своите најголеми историски ривали ), поготово и зашто Ибра пред да потпише за Интер беше пред трансфер во Милан, или ти слабо памтиш тоа лето што се дешаваше ? Очигледно ова ќе да е ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Еве ти ги тие 5м евра повеќе кои Интер не сакале да ги дадат за Тевез летоска, незнаев дека од 27м евра до 40м фунти, или 50, сеедно, има 5м евра разлика, нејсе, колку да си ја истераш поентата твоја нема везе што си грешка скоро 20м евра, форум е, простено ти е
Ептен дека го прекинав филмот, не можам арапски во 3ипол да слушам, па решив да ти одговорам кратко.
Јас стварно се извинувам, повеќе нема ти верувам на зборот, простено ти е за твоите 30 милиони минимум, сепак е форум.
(немој сеа фигуративно, принципативно, кежуално, а-у, ...)
Тевез летоска можеше да си оди за 30м евра минимум, и повеќе бараа али Манчини се реши да му даде уште една шанса,

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Моментот кога Beneamata и Syn пишуваат кој е во право,дали ова ми е познато :свиркам: :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Моментот кога Beneamata и Syn пишуваат кој е во право,дали ова ми е познато :свиркам: :)
Познато. Дискусијата трае со недели, на крајот и двајцата мислат дека победиле, и двајцата мислат дека ги читаме :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Познато. Дискусијата трае со недели, на крајот и двајцата мислат дека победиле, и двајцата мислат дека ги читаме :)
Претходно тема им беше Бенитез,сега е Бранка! Почнаа со тренер сеа се до технички директор,остана уште Морати:).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Претходно тема им беше Бенитез,сега е Бранка! Почнаа со тренер сеа се до технички директор,остана уште Морати:).
Рака на срце, јас ја почнав темата за Бранка.
После си купив пуканки за следниве две недели.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Бене, од моето, '' Тевез можеше да си оди летоска за 30 милиони минимум, и повеќе бараа ... '' и твојата констатација
Друго, разликата од Август до сега е 5 милиони за Тевез
има голема, голема разлика, споредбава не ти е на место, ич.
Ја заокружувам една минимална цифра која би ги задоволила Сити, а дали они при сите тие понуди би ја прифатиле, па незнам, освен ако не се доволно будали да дозволат Тевез да преговара и со оние кои дале 40м фунти, и оние кои дале 30 милиони ... евра. Така да Тевез немаше шанса летоска да се земе, како што ти тврдеше, за 5м повеќе од моменталната понуда, факт, си утнал во пресметките едно 15м евра, oсвен, ако не беше свесен за она што Коринтијанс го понудиле.

И да дополнам од погоре, за маливе деца ова кои поим немале што тогаш се дешаваше точно, не за тебе

Nell'estate 2006, in seguito alle vicende dello scandalo del calcio italiano, lascia la Juventus ed approda all'Inter, che si aggiudica l'attaccante per 24,8 milioni di euro, nonostante la concorrenza di Milan e Real Madrid

Во превод, Интер го зима Ибра за скоро 25м евра од Јувентус, и покрај конкуренцијата од Милан и Реал Мадрид. Уа Бранка, боље ќе беше да заврши у Милан.

Ringrazio Branca e il presidente Moratti ( изјава на Ибра по потписот на договорот )
Благодарност до Бранка и Морати .
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 03:51 ---
Рака на срце, јас ја почнав темата за Бранка.
После си купив пуканки за следниве две недели.
Se blizat oskari, pazi se ...

... namerno e postov na latinica.

Kajgana Shop

На врв Bottom