Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.263
- Поени од реакции
- 63.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oстај ги ти твоите муабети за децата@Syn
На дете од 5 години да му кажуваш за трансферот на Ибра и Виеира во Интер со тие бројки, сигурно ќе му изгледаат фасцинантни иако не те разбира, на нас не(знаеш зашто, да не го тегнеме муабетов, си пуштив филмче)
Ептен дека го прекинав филмот, не можам арапски во 3ипол да слушам, па решив да ти одговорам кратко.Еве ти ги тие 5м евра повеќе кои Интер не сакале да ги дадат за Тевез летоска, незнаев дека од 27м евра до 40м фунти, или 50, сеедно, има 5м евра разлика, нејсе, колку да си ја истераш поентата твоја нема везе што си грешка скоро 20м евра, форум е, простено ти е
Тевез летоска можеше да си оди за 30м евра минимум, и повеќе бараа али Манчини се реши да му даде уште една шанса,

Моментот кога Beneamata и Syn пишуваат кој е во право,дали ова ми е познато![]()
![]()
Не отварај стари рани сеа

Facepalm беше тоаНе отварај стари рани сеа![]()

Познато. Дискусијата трае со недели, на крајот и двајцата мислат дека победиле, и двајцата мислат дека ги читамеМоментот кога Beneamata и Syn пишуваат кој е во право,дали ова ми е познато![]()
![]()

Претходно тема им беше Бенитез,сега е Бранка! Почнаа со тренер сеа се до технички директор,остана уште МоратиПознато. Дискусијата трае со недели, на крајот и двајцата мислат дека победиле, и двајцата мислат дека ги читаме![]()
.Рака на срце, јас ја почнав темата за Бранка.Претходно тема им беше Бенитез,сега е Бранка! Почнаа со тренер сеа се до технички директор,остана уште Морати.
има голема, голема разлика, споредбава не ти е на место, ич.Друго, разликата од Август до сега е 5 милиони за Тевез
Se blizat oskari, pazi se ...Рака на срце, јас ја почнав темата за Бранка.
После си купив пуканки за следниве две недели.
Se blizat oskari, pazi se ...
... namerno e postov na latinica.

zosto otkako go operiraa Kivu ne mu go vratija mozokot nazad?