Бене, од моето, '' Тевез можеше да си оди летоска за 30 милиони
минимум, и повеќе бараа ... '' и твојата констатација
Друго, разликата од Август до сега е 5 милиони за Тевез
има голема, голема разлика, споредбава не ти е на место, ич.
Ја заокружувам една минимална цифра која би ги задоволила Сити, а дали они при сите тие понуди би ја прифатиле, па незнам, освен ако не се доволно будали да дозволат Тевез да преговара и со оние кои дале 40м фунти, и оние кои дале 30 милиони ... евра. Така да Тевез немаше шанса летоска да се земе, како што ти тврдеше, за 5м повеќе од моменталната понуда, факт, си утнал во пресметките едно 15м евра, oсвен, ако не беше свесен за она што Коринтијанс го понудиле.
И да дополнам од погоре, за маливе деца ова кои поим немале што тогаш се дешаваше точно, не за тебе
Nell'estate 2006, in seguito alle vicende dello scandalo del calcio italiano, lascia la Juventus ed approda all'Inter, che si aggiudica l'attaccante per 24,8 milioni di euro, nonostante la concorrenza di Milan e Real Madrid
Во превод, Интер го зима Ибра за скоро 25м евра од Јувентус, и покрај конкуренцијата од Милан и Реал Мадрид. Уа Бранка, боље ќе беше да заврши у Милан.
Ringrazio Branca e il presidente Moratti ( изјава на Ибра по потписот на договорот )
Благодарност до Бранка и Морати .
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 03:51 ---
Рака на срце, јас ја почнав темата за Бранка.
После си купив пуканки за следниве две недели.
Se blizat oskari, pazi se ...
... namerno e postov na latinica.