Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
:pipi::нинџ:
1693821609.png

1691151914.png

И ај сеа кажете ми како да не ги пцујам?Како!?!:mad:
не пцуј културно јави се во техничка подршка и побарај интервенција со аргументи и факти ...

еве како е во моментов ...
1694077130.png

значи дека ова е некој локален проблем - сигнал/шум/клиентски компјутер/вирус и сл ...

не пцуј културно јави се во техничка подршка и побарај интервенција со аргументи и факти ...

еве како е во моментов ...
1694077130.png

значи дека ова е некој локален проблем - сигнал/шум/клиентски компјутер/вирус и сл ...
Целиот проблем настанува од 18-19 часот и трае до кај 1:00. По мое мислење не станува за шум/сигнал туку за оптеретеност на шаред бендвит.

Целиот проблем настанува од 18-19 часот и трае до кај 1:00. По мое мислење не станува за шум/сигнал туку за оптеретеност на шаред бендвит.

еве ќе пуштам нов тест за 1 саат баш да видиме колку ќе снема ... ако јас имам луфта неможе да немате вие да немате бидејќи нели се дели ...

Ајде важи, јас во моментов не можам да пуштам зошто ќе биде нереален. Правам уплоад...
Во 13 часот беше идеален 7 со 0,48 за толку имам платено.
И јас за саат време ќе пуштам.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 19:13 ---
еве ќе пуштам нов тест за 1 саат баш да видиме колку ќе снема ... ако јас имам луфта неможе да немате вие да немате бидејќи нели се дели ...
Еве го тестот во недела во 19 часот
1694505786.png

Не можам конкретно да дадам дијагноза, но некој во ова време опасно дроби.

Ајде важи, јас во моментов не можам да пуштам зошто ќе биде нереален. Правам уплоад...
Во 13 часот беше идеален 7 со 0,48 за толку имам платено.
И јас за саат време ќе пуштам.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 19:13 ---

Еве го тестот во недела во 19 часот
1694505786.png

Не можам конкретно да дадам дијагноза, но некој во ова време опасно дроби.

не гледам разлика ...
1694657834.png

сепак треба да се види детално ... може да е сигнал или слично бендвит има ...

не гледам разлика ...
1694657834.png

сепак треба да се види детално ... може да е сигнал или слично бендвит има ...
Од септември 2011 до сега е вака. Од 19 до 1:00 часот е катастрофа жива. Поготово во работни денови е фрустрирачко сурфањето на нет.

Се важи во 22:00? Некој да знае пакетот со 500 без доплата колку брзина би требало да е, 6 или 8?
Мегабит плус ќе дадам зашто имам мал милион работи на нет отворено.

22:10 катастрофа немам ништо активно освен кајгана...

1694809828.png

Се важи во 22:00? Некој да знае пакетот со 500 без доплата колку брзина би требало да е, 6 или 8?
Мегабит плус ќе дадам зашто имам мал милион работи на нет отворено.

8 мегабита.

Еве кај мене од сега.

Јас лично сметам дека им е слаб нетот, ама за 500 денари не знам дали треба да очекувам подобро, иако Близу и Оне ги фалат дечкиве за тие пари.

Еве кај мене од сега.

Јас лично сметам дека им е слаб нетот, ама за 500 денари не знам дали треба да очекувам подобро, иако Близу и Оне ги фалат дечкиве за тие пари.
Blizoo Fiber Power, исто пакет за 500 денари еве што добивам

1695048109.png

Blizoo Fiber Power, исто пакет за 500 денари еве што добивам

1695048109.png

ти можда добиваш ама гледам по твитер фејсбук и во темата за близу не сиге ко тебе се фалат ... плус тестираш локално на кејблтел спидтест сервер што значи дека само лан делот ми го покажуваш дај према германија ваква бројка ...

1695086034.png

еве јас скоро исто вадам на секој сервер ...

Абе никој нема од Ченто, да ми каже за интернетов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom