- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
не пцуј културно јави се во техничка подршка и побарај интервенција со аргументи и факти ...![]()
И ај сеа кажете ми како да не ги пцујам?Како!?!![]()
Целиот проблем настанува од 18-19 часот и трае до кај 1:00. По мое мислење не станува за шум/сигнал туку за оптеретеност на шаред бендвит.не пцуј културно јави се во техничка подршка и побарај интервенција со аргументи и факти ...
еве како е во моментов ...
![]()
значи дека ова е некој локален проблем - сигнал/шум/клиентски компјутер/вирус и сл ...
еве ќе пуштам нов тест за 1 саат баш да видиме колку ќе снема ... ако јас имам луфта неможе да немате вие да немате бидејќи нели се дели ...Целиот проблем настанува од 18-19 часот и трае до кај 1:00. По мое мислење не станува за шум/сигнал туку за оптеретеност на шаред бендвит.
Еве го тестот во недела во 19 часотеве ќе пуштам нов тест за 1 саат баш да видиме колку ќе снема ... ако јас имам луфта неможе да немате вие да немате бидејќи нели се дели ...
не гледам разлика ...Ајде важи, јас во моментов не можам да пуштам зошто ќе биде нереален. Правам уплоад...
Во 13 часот беше идеален 7 со 0,48 за толку имам платено.
И јас за саат време ќе пуштам.
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 19:13 ---
Еве го тестот во недела во 19 часот
![]()
Не можам конкретно да дадам дијагноза, но некој во ова време опасно дроби.
Од септември 2011 до сега е вака. Од 19 до 1:00 часот е катастрофа жива. Поготово во работни денови е фрустрирачко сурфањето на нет.не гледам разлика ...
![]()
сепак треба да се види детално ... може да е сигнал или слично бендвит има ...
ти можда добиваш ама гледам по твитер фејсбук и во темата за близу не сиге ко тебе се фалат ... плус тестираш локално на кејблтел спидтест сервер што значи дека само лан делот ми го покажуваш дај према германија ваква бројка ...Blizoo Fiber Power, исто пакет за 500 денари еве што добивам
![]()