Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.582
Опаа петарда а? Ај нека се множат ваквите победи, лесни и без премногу мака заработени а пред се убедливи со доста убава игра за око и доста создадени шанси. Сите изиграа добро али ќе ги издвојам Милито, Мота, Нагатомо и нормално РИКИ АЛВАРЕЗ кој ми станува најомилен играч, детево е стварно ѕвер. Принцот изигра феноменално и почнува да влегува во форма и гледам никој не спомнал за акцијата и асистенцијата за четвртиот гол... ПРАЈСЛЕС. Прво го исфрли одбрамбениот играч на Парма со одличен дриблинг па после асистираше на инзвонреден начин до Пацини креирајќи му 100% шанса за гол. Браво само така нека продолжи.
Со добра серија влегуваме пред дербито со Милан па што биде нека биде, нема што да изгубиме.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Раниерчо си гази . Ако тепаме у дербито моралот и самодовербата ќе бидат до Марс . Тоа ни треба да си ја вратат сигурноста у нозе . На Милито тоа му треба највеќе . Супер меч за него пред дербито . Добро соработуваа со Пацо. За со комшикиве истиот состав , ништо да не се менува . Весли нека си остане на клупа

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Што кур е со Маикон бе ?? Пак истегнал мускул изглеа ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Јас искрено очекував Мота да го извади, али ги остави и двајцата со жолти картони, колку изгледа глупо толку и логично, мора да се научат да играат под притисок на жолт картон, и двајцата добро одиграа во тој дел...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.582
Раниерчо си гази . Ако тепаме у дербито моралот и самодовербата ќе бидат до Марс . Тоа ни треба да си ја вратат сигурноста у нозе . На Милито тоа му треба највеќе . Супер меч за него пред дербито . Добро соработуваа со Пацо. За со комшикиве истиот состав , ништо да не се менува . Весли нека си остане на клупа
Колку и да делува луда помислава сепак и јас мислам дека е подобро без него да почнеме. Знаеме сите што значи Снајдер за Интер од една страна, ама од друга страна кога ќе погледнеме тој нема играно долго време ниту еден натпревар згора на тоа 200 повреди имаше во тој период така да ризик е да се почне во дербито со Снајдер, нормално ова е мое мислење не мора ништо да значи.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Снајдер колку што знам сеуште не тренира со целиот тим(можеби грешам)?, така да он да стартува шансите се минимални, но никогаш не се знае, освен тоа подобро он да стартува заедно со Алварез во дербито, него само Алварез бидејќи никој од играчите на Милан нема да му остави простор на Алварез да си игра така кур-ташак како што играше со Парма.

Можеби звучам песимист, али мислам дека Ибра ќе не реши.:(

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Каков Снајдер нека го продадат ако можат Алварез и Кутињо се иднината ајде уште три квалитетни млади фудбалери на секоја линија по еден и сме во игра за се.
Дербито да го земеме е многу важно.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Каков Снајдер нека го продадат ако можат Алварез и Кутињо се иднината ајде уште три квалитетни млади фудбалери на секоја линија по еден и сме во игра за се.
Дербито да го земеме е многу важно.
Сигурен си?
Ќе плачеме после како за ЕТО, не заборавај дека плеј како Снајдер досега не сме имале. Јас ви викам немојте да се палите толку многу за Алварез, и мене многу ми се допаѓа како игра, но сепак треба уште да се докажува, и да собере искуство. Се гледа дека има огромен талент, но да почекаме уште малце, а до тогаш Снајдер нека остане во Интер, бидејќи он за мене е Лидер во тимот, само што штета го мачат повредите во последно време.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сигурен си?
Ќе плачеме после како за ЕТО, не заборавај дека плеј како Снајдер досега не сме имале. Јас ви викам немојте да се палите толку многу за Алварез, и мене многу ми се допаѓа како игра, но сепак треба уште да се докажува, и да собере искуство. Се гледа дека има огромен талент, но да почекаме уште малце, а до тогаш Снајдер нека остане во Интер, бидејќи он за мене е Лидер во тимот, само што штета го мачат повредите во последно време.
Ето беше прв играч на Интер минатата година Снајдер јас веќе втора година не го гледам никаде.
А Алварез за Разлика од Снајдер кој е добар само во офанзива и е практично полушпиц Алварез е добар и во дефанзива.
Снајдер е далеку од лидер во Интер му треба континуитет а не по два месеци да го нема никаде.Ето беше лидер во Интер Снајдер од кога е дојден никогаш не бил.
Лидер ќе бараме во новите млади се надевам дека ќе дојде и Лукас па заедно со Кутињо и Алварез ќе бидат новите лидери на Интер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.582
Мене тоа ми беше зборот, дека го мачат повредите, а не дека Рики е боље од него. Не знам колку ќе е добро за нас да почнеме со Снајдер кој нема стапнато на терен повеќе од два месеци ако не се лажам, инаку Снајдер за тимов значи премногу, ваков фудбалер ни е едниствен, друг како него немаме, имавме лани Ето ама сега и него го нема.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.993
Поени од реакции
23.991
Со ваква игра и опуштеност, Јуве ќе биде мезе, а Милан главно јадење.
Само мора Нагатомо некако да се сконцентрира или да се извади.
Освен брзина и борбеност, дечкото нема ништо во себе. Премногу греши.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се опуштајте дотолку и бидете малце посериозни..не сме воопшто толку силни за да бидите олкави оптимисти..Парма е боза екипа и имаат катастрофални резултати годинава..нас ако не ни се Алварез и Мајкон да прават нешто со топката другите се како изгубени чавки..со Парма и со Лече утакмиците не се репер за овој тим..реалноста е дека сме далеку од европскиот крем и далеку од борба со скудетото бидејќи нормално е дека Милан нема да дозволат да се шетаат играчите онака низ средниот ред..па тие имаат поквалитетни поединци во Робињо,Боатенг и Ибра каде нон стоп ќе вршат притисок во нападот..а со Јувентус не ни можиме да се споредуваме бидејќи тие трчаат како коњи а нашите неможат ни 2 километри да истрчаатт а не да направат притисок во противничката половина...

како и да е по долгата дискусија со Syn и останатите стручањи во фан клубов заклучивме дека Камбиасо е незаменлив во тимот бидејќи пукал од интелегенција кога се работи за одбраната ..а кога Милан ќе ни шибни голче наредниот викенд тогаш Камбиасо дека бил деструктивец нема да сносува никаква одговорност за градењети на акциите и секоја негова грешка во нападот ќе биди простена...од господ!

Kajgana Shop

На врв Bottom