Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Озил по мене многу веројатно да го земеме летово,сооглед на тоа дека Реал има шанси да го продава!

Можат и он и Крос да играа комотно,како што играа за Германија.

И уште Лев да го донесеме после Хајнкес....

Игорче да знајш дека од сега си непожелен во нашиов фан клуб, Дортмунд не е веќе пријателски клуб, настрана шо не посерувате две години по ред па сега и играчите ни ги земате... ко пишиш сеа ти исто ко сасуке глаучо да пишит!

Игорче да знајш дека од сега си непожелен во нашиов фан клуб, Дортмунд не е веќе пријателски клуб, настрана шо не посерувате две години по ред па сега и играчите ни ги земате... ко пишиш сеа ти исто ко сасуке глаучо да пишит!

:pos: Од денес стана Миланез...

Отиде Ројс али летово мора да се земе нешо за назад доста е со Ван Бајтен а следното лето коа Геце ке има уште една година од договор мора да се дадат 25-30 милиони да се донесе

Боби не сум ти ја крив што управата ви е спора ко фиќо. Ние фер се засилуваме без далавери баш типично Германски сакаме фер да се мериме со Баерн, не дека сме рамноправни, далеку од тоа но мислам дека конкуренција во Германија е добредојдена и за Баерн, пошто ми се чини последниве години некако стана Баерн малку комотен па затоа година земаате титула а година не. Ние сме тука за да ви ги откриеме слабостите ;)

Искрено не можам да го разберам Баерн и целата трансферполитика со години наназад. Летоска Дортмунд после 34. коло веќе го имаше тимот за новата година. Сега веќе зимава ги напрајвме трансферите кој ни требаа, не заборајте Битенкорт од Котбус за кого и Баерн беше заинтересиран. Ми се чини дека Нерлингер моментално врска нема како треба да изгледа тимот за следната година. Па и за Ројс не беа доволно напрони, знајте како викаат во Германија, ако Баерн сака играч ќе го добие...е од тоа мора малку да се спуштат и мислам дека после Ројс тоа и ќе го сторат. Нема да дозволат да си игра Борусија со ними.

Ако размислам кој играчи Баерн ги изгуби поради вакви несериозни пристапи...Озил и Кедира се само последниве, кој Ули не ги сакаше. Епа, Мурињо ги зеде.

Очекувам влето јаки трансфери од Баерн пошто Дортмунд колку толку стана сериозен конкурент, поголем од Вердер на пример во последниве години.

Ај уба вест... да сонувате евра вечер! xD

http://www.goal.com/en/news/15/germ...ays-bayern-munich-will-be-the-richest-club-in

Bayern Munich president Uli Hoeness has said that his side will become the richest club in the game in a few years' time.

The Bavarian giants have been in sensational form in all competitions this season, while their finances have also been a reason to rejoice.

Karl-Heinz Rummenigge stated in November that Bayern are 'an example to follow', both on and off the pitch, and Hoeness has guaranteed that his side are financially well equipped.

"We will be free of stadium debt in six or seven years," Hoeness told Bild. "And then we will be the richest club in the world, based on equity.

"A club like Manchester City would be richer, but only because of their owner. We are independent and economically the healthiest team in the world.

Па како нема да бидеме најбогат клуб коа штедат како евреи. Играч да не се купело Уште играме со Бујтен и Брено во одбрана.

На Ули му спуштам капа за маркетинг, веројатно ќе напраат некој страшен договор со Газпром и ќе подигнат годишен обрт над 350 милиони евра. Но џабе коа незнаат да склопат ненормален тим неко сите да се плашат.

Боби не сум ти ја крив што управата ви е спора ко фиќо. Ние фер се засилуваме без далавери баш типично Германски сакаме фер да се мериме со Баерн, не дека сме рамноправни, далеку од тоа но мислам дека конкуренција во Германија е добредојдена и за Баерн, пошто ми се чини последниве години некако стана Баерн малку комотен па затоа година земаате титула а година не. Ние сме тука за да ви ги откриеме слабостите ;)

Искрено не можам да го разберам Баерн и целата трансферполитика со години наназад. Летоска Дортмунд после 34. коло веќе го имаше тимот за новата година. Сега веќе зимава ги напрајвме трансферите кој ни требаа, не заборајте Битенкорт од Котбус за кого и Баерн беше заинтересиран. Ми се чини дека Нерлингер моментално врска нема како треба да изгледа тимот за следната година. Па и за Ројс не беа доволно напрони, знајте како викаат во Германија, ако Баерн сака играч ќе го добие...е од тоа мора малку да се спуштат и мислам дека после Ројс тоа и ќе го сторат. Нема да дозволат да си игра Борусија со ними.

Ако размислам кој играчи Баерн ги изгуби поради вакви несериозни пристапи...Озил и Кедира се само последниве, кој Ули не ги сакаше. Епа, Мурињо ги зеде.

Очекувам влето јаки трансфери од Баерн пошто Дортмунд колку толку стана сериозен конкурент, поголем од Вердер на пример во последниве години.

Тие играчи ги изгубивме ИСКЛУЧИВО ради дебилизмот на Ван Гал...Покасно Хенес изјави дека се било договорено со Кедира,но Ван Гал го блокирал трансферот.

Слично и за Озил....

Сеа ја да ти објаснам некои работи Игорче. Гладбах за Ројс има бајаут клаузула, кој ја плати го зема играчот, ој мора да се согласе. Не е исто ако нема таква клаузула и Баерн понудеше 2-3 милиони појше и ќе го дрпневме одма. Ако беше слободен агент играчот Баерн едноставно ќе му дадеа подобри услови и плата а не мизерната 3 милиони бруто шо ќе ја зема во Дортмунд.

За Озил, Баерн контактираше со Озил уште додека беше во Вердер, додека Реал ниту знаеја дека постоит. Тој период се очекување Рибери да си оди и уште не беше јасно дали Крос ќе се врати од Неверкузен. Рибери потпиша договор и Крос се врати, се ОТКАЖАВМЕ од Озил. Со Кедира беше друга работата, Ван Гал не го сакаше.

Немој да мислиш дека ни бегаат некој играчи така лесно.

One player DOES NOT SIMPLY walk away from Bayern.

Ние сме лидер, нашиот буџет е 10 пати поголем од вашиот. Швајни и Рибери земаат плата колку шо зема цел ваш тим. Баерн веројатно е финансиски најмоќен тим во светот, моментално отплаќаме стадион вреден 350 милиони евра.

Неможе туку така без среќни околности да земате играч од нас, ако Баерн не земе играч, или се откажува од него или пак МИСЛИМЕ дека е СМЕШНО голема сумата за него!!!

Сеа ја да ти објаснам некои работи Игорче. Гладбах за Ројс има бајаут клаузула, кој ја плати го зема играчот, ој мора да се согласе. Не е исто ако нема таква клаузула и Баерн понудеше 2-3 милиони појше и ќе го дрпневме одма. Ако беше слободен агент играчот Баерн едноставно ќе му дадеа подобри услови и плата а не мизерната 3 милиони бруто шо ќе ја зема во Дортмунд.

За Озил, Баерн контактираше со Озил уште додека беше во Вердер, додека Реал ниту знаеја дека постоит. Тој период се очекување Рибери да си оди и уште не беше јасно дали Крос ќе се врати од Неверкузен. Рибери потпиша договор и Крос се врати, се ОТКАЖАВМЕ од Озил. Со Кедира беше друга работата, Ван Гал не го сакаше.

Немој да мислиш дека ни бегаат некој играчи така лесно.

One player DOES NOT SIMPLY walk away from Bayern.

Ние сме лидер, нашиот буџет е 10 пати поголем од вашиот. Швајни и Рибери земаат плата колку шо зема цел ваш тим. Баерн веројатно е финансиски најмоќен тим во светот, моментално отплаќаме стадион вреден 350 милиони евра.

Неможе туку така без среќни околности да земате играч од нас, ако Баерн не земе играч, или се откажува од него или пак МИСЛИМЕ дека е СМЕШНО голема сумата за него!!!

Во ред Боби но мислам дека Баерн треба поќе да се запне да донесе посакувани играчи како што беше случајот со Гомез и Нојер. И калкулаците што ги прајс ти исто ги прави управата, ги имаме Робен, Рибери, Милер и Крос па да го земе Ројс ќе биде добро ама ете и вака е добро. Тоа не треба да биде пристапот на Баерн. Значи, се наоѓа Германски мегаталент на пазар за 17,5м Евра па мајку моја за Густаво 18м плативте...и да не ви треба толку итно треба да го земете ако веќе појавувате интерес. Дур даваа интервјуа Нерлингер и Румениге Борусија веќе се сретна со Ројс и се договори. Во ред, има и други околности што не појде во Баерн но очигледно одговорните во Дортмунд го убедија да потпише за ними. Баерн да беше толку убедлив сигурен сум, дека Ројс ќе потпишеше за Баерн. Но одговорните луѓе сосе тренер треба да му кажат дека има перспектива во клубот, затоа Ројс поќе тендираше за Дортмунд.

Иначе, јасно ми е дека споредбата Баерн - Дортмунд е исто како да споредиш Маунт Еверест со Шар Планина но очигледно со многу помалу средства носиме добри резултати, значи поефикасни сме. Нерлингер треба да се смени поред мене и да се донесе асален менаџер на пример Самер или Феллер.

Ти ги кажав причините, штом има бајаут клаузула секој клуб кој плати 18 милиони а Ројс се согласи ќе го земе. Прво не знаеме дали Баерн се напрегнале да го земат, но знам дека сигурно неможеме да му ветиме сигурно место у стартниот тим.

А и ти да си знаеш дека земате пиченце у душа, се исплаши од мала конкуренција у Баерн и отиде да живее кај мајка му и татко му у Дортмунд.

И да знајш да не се радуваш многу на идната година. Можит Дортмунд имат играчи што би биле стартери у големите европски клубови, но кога играат заедно тоа се само дечишта со неизграден менталитет.

Гетце живее со неговите, тој Битенкоурт 17 години, Ројс ќе таму да му готват неговите дома и да му го местат креветот, а кај нас, кај нас мажишта... не треба да штедат како вашите од мизерната плата и плус си клецаат пички као Сара Брандер... толку, ај сиктер !

Ти ги кажав причините, штом има бајаут клаузула секој клуб кој плати 18 милиони а Ројс се согласи ќе го земе. Прво не знаеме дали Баерн се напрегнале да го земат, но знам дека сигурно неможеме да му ветиме сигурно место у стартниот тим.

А и ти да си знаеш дека земате пиченце у душа, се исплаши од мала конкуренција у Баерн и отиде да живее кај мајка му и татко му у Дортмунд.

И да знајш да не се радуваш многу на идната година. Можит Дортмунд имат играчи што би биле стартери у големите европски клубови, но кога играат заедно тоа се само дечишта со неизграден менталитет.

Гетце живее со неговите, тој Битенкоурт 17 години, Ројс ќе таму да му готват неговите дома и да му го местат креветот, а кај нас, кај нас мажишта... не треба да штедат како вашите од мизерната плата и плус си клецаат пички као Сара Брандер... толку, ај сиктер !

:pos::pos::pos:

Де бе па ти,остај го човекот да се радува,ако е за Дортмунд,не е за Реал ебаго....:pos:

Го утепа ко САСУКЕ да е....Милост малце.

Боби нај форумџија за изминатата година од мене! :pos:

Озил по мене многу веројатно да го земеме летово,сооглед на тоа дека Реал има шанси да го продава!

Можат и он и Крос да играа комотно,како што играа за Германија.

И уште Лев да го донесеме после Хајнкес....
Jogi odi vo Real dogodina , a Ozil ke ostane tamu ( ZA ZAL ) :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom