Assassin's Creed: Revelations

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
За што помага update 1.01, ако може некој подетално?

Pa najdov 3 linka. Aj prati mi go po PP update-ot. :)

Било кој, еден апдејт постои.
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:14 PM ---
Како не ти здосади истите работи да ги правиш повторно и повторно.

На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......

Тоа е ИГРА, само оваа е со претерано добра приказна.

Било кој, еден апдејт постои.
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:14 PM ---

На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......

Тоа е ИГРА, само оваа е со претерано добра приказна.
Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?

Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?

Тоа го правам:

1) Затоа што кога некоја игра ми прави мерак, ја РАБОТАМ 100% (на сите игри до сега што сум ги играл) :)
2) Болен сум неколку дена :)

Тоа го правам:

1) Затоа што кога некоја игра ми прави мерак, ја РАБОТАМ 100% (на сите игри до сега што сум ги играл) :)
2) Болен сум неколку дена :)
И јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.

И јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.

Ми мења, перфекционист сум :)

Мора се да се направи, се да се види, се што замислиле и направиле програмерите, да направам и јас :)

ама во ревелејшнс нема што да се види... Ги нема тие тајни како The truth (ac2) и Subject 16(AcB) . Нема кул мисии како тие со леонардо...

ама во ревелејшнс нема што да се види... Ги нема тие тајни како The truth (ac2) и Subject 16(AcB) . Нема кул мисии како тие со леонардо...

Место тоа, тука ги има Masiaf Keys преку кои го дознаваш животот на Altair

Masiaf keys ги собрав и јас ради приказната, ама тие се исти мисии како што беа мисиите за клучевите за армор во ацб и ац2...
The truth i subject 16 беа нешто друго. Овде наместо нив се ставени мисиите од Desmond Journey ама тие на мојата верзија не се играа. Ги изглеав на јутуб, не се ништо посебно.

Искрено, мене приказната за алтаир иако раскажана во 5 мисии ми беше 5 пати подобра од таа за ецио. Во ревелејшн приказната за ецио е срање освен последната сцена кога ке влезе во библиотеката

Masiaf keys ги собрав и јас ради приказната, ама тие се исти мисии како што беа мисиите за клучевите за армор во ацб и ац2...
The truth i subject 16 беа нешто друго. Овде наместо нив се ставени мисиите од Desmond Journey ама тие на мојата верзија не се играа. Ги изглеав на јутуб, не се ништо посебно.

Искрено, мене приказната за алтаир иако раскажана во 5 мисии ми беше 5 пати подобра од таа за ецио. Во ревелејшн приказната за ецио е срање освен последната сцена кога ке влезе во библиотеката

Не е лоша приказната за EZIO ама кога ќе ја споредиш со таа на Altair...... :)

Има супер приказна, тука нема што. А тоа мисиите со Дезмонд, беа наменети да објаснат како е он дојден до Абстерго. И ме интересира дали има 5 дела од мисиите или повеќе? Зашто гледам дека има 7 столба

Неможам да ја вртам камерата, значи се добро реагира, но неможам да вртам лево, десно, горе, доле со камерата. Едноставно како сензитивноста да е премногу мала. А овој проблем го немам во менито, ниту со лев или десен клик. Помош, ако може некој ?!?

Само што ја свртев и можам да кажам дека играва е нешто ненормално јако!
Приказната не сакам да ја коментирам....прекрасно осмислено...
Највеќе ми се допадна постепеното паралелизирање на животот на Ецио и Алтаир.
Секоја чест... :cuc:

Ја симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom