Assassin's Creed: Revelations

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
За што помага update 1.01, ако може некој подетално?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Pa najdov 3 linka. Aj prati mi go po PP update-ot. :)
Било кој, еден апдејт постои.
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:14 PM ---
Како не ти здосади истите работи да ги правиш повторно и повторно.
На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......

Тоа е ИГРА, само оваа е со претерано добра приказна.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Било кој, еден апдејт постои.
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:14 PM ---

На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......

Тоа е ИГРА, само оваа е со претерано добра приказна.
Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?
Тоа го правам:

1) Затоа што кога некоја игра ми прави мерак, ја РАБОТАМ 100% (на сите игри до сега што сум ги играл) :)
2) Болен сум неколку дена :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Тоа го правам:

1) Затоа што кога некоја игра ми прави мерак, ја РАБОТАМ 100% (на сите игри до сега што сум ги играл) :)
2) Болен сум неколку дена :)
И јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.
Ми мења, перфекционист сум :)

Мора се да се направи, се да се види, се што замислиле и направиле програмерите, да направам и јас :)

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
ама во ревелејшнс нема што да се види... Ги нема тие тајни како The truth (ac2) и Subject 16(AcB) . Нема кул мисии како тие со леонардо...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ама во ревелејшнс нема што да се види... Ги нема тие тајни како The truth (ac2) и Subject 16(AcB) . Нема кул мисии како тие со леонардо...
Место тоа, тука ги има Masiaf Keys преку кои го дознаваш животот на Altair

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Masiaf keys ги собрав и јас ради приказната, ама тие се исти мисии како што беа мисиите за клучевите за армор во ацб и ац2...
The truth i subject 16 беа нешто друго. Овде наместо нив се ставени мисиите од Desmond Journey ама тие на мојата верзија не се играа. Ги изглеав на јутуб, не се ништо посебно.

Искрено, мене приказната за алтаир иако раскажана во 5 мисии ми беше 5 пати подобра од таа за ецио. Во ревелејшн приказната за ецио е срање освен последната сцена кога ке влезе во библиотеката

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Masiaf keys ги собрав и јас ради приказната, ама тие се исти мисии како што беа мисиите за клучевите за армор во ацб и ац2...
The truth i subject 16 беа нешто друго. Овде наместо нив се ставени мисиите од Desmond Journey ама тие на мојата верзија не се играа. Ги изглеав на јутуб, не се ништо посебно.

Искрено, мене приказната за алтаир иако раскажана во 5 мисии ми беше 5 пати подобра од таа за ецио. Во ревелејшн приказната за ецио е срање освен последната сцена кога ке влезе во библиотеката
Не е лоша приказната за EZIO ама кога ќе ја споредиш со таа на Altair...... :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Има супер приказна, тука нема што. А тоа мисиите со Дезмонд, беа наменети да објаснат како е он дојден до Абстерго. И ме интересира дали има 5 дела од мисиите или повеќе? Зашто гледам дека има 7 столба

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Неможам да ја вртам камерата, значи се добро реагира, но неможам да вртам лево, десно, горе, доле со камерата. Едноставно како сензитивноста да е премногу мала. А овој проблем го немам во менито, ниту со лев или десен клик. Помош, ако може некој ?!?

H

-HRO

Гостин
Само што ја свртев и можам да кажам дека играва е нешто ненормално јако!
Приказната не сакам да ја коментирам....прекрасно осмислено...
Највеќе ми се допадна постепеното паралелизирање на животот на Ецио и Алтаир.
Секоја чест... :cuc:

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Ја симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom