Работа на брод

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Преку која агенција можам најефтино да заминам на брод ? Имам аплицирано преку seaman (блаже) ама исчезна чоекот. Овие коузон многу трчкање, обуки триста глупости, нешто поедноставно да има ? Поздрав

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Преку која агенција можам најефтино да заминам на брод ? Имам аплицирано преку seaman (блаже) ама исчезна чоекот. Овие коузон многу трчкање, обуки триста глупости, нешто поедноставно да има ? Поздрав
Коузон е најсигурна ама без обука да идеш мислам дека нема таква агенција која ќе го дозволи тоа.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Коузон е најсигурна ама без обука да идеш мислам дека нема таква агенција која ќе го дозволи тоа.
Хммм , па еве овој seaman нудеше одење само со скајп интервју , и документиации нормално, без обука.... ама океј тоа беше пред година и повеќе.. а преку коузон колку излегуваат сите трошоци се на се, одприлика , благодарам за одговор Алекса.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Хммм , па еве овој seaman нудеше одење само со скајп интервју , и документиации нормално, без обука.... ама океј тоа беше пред година и повеќе.. а преку коузон колку излегуваат сите трошоци се на се, одприлика , благодарам за одговор Алекса.
1500 evra

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дојдов до некое инфо, дека се нудела работа на брод како склопувач на компјутерски компоненти (хардвер). Има некој таква информација? Нешто било како трга бродо од Кина за Америка, плови 2-3 недели, и во тоа време на него се склопува се комплет и стига на дестинацијата со се комплетирано....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Дојдов до некое инфо, дека се нудела работа на брод како склопувач на компјутерски компоненти (хардвер). Има некој таква информација? Нешто било како трга бродо од Кина за Америка, плови 2-3 недели, и во тоа време на него се склопува се комплет и стига на дестинацијата со се комплетирано....
Питај во Коузон, а мош ќе треба и диплома некоја си за ит за да конкурираш

Член од
3 јануари 2012
Мислења
13
Поени од реакции
6
и јас сум заинтересиран за муабетов па чисто мала поддршка не ќе да ти е на одмет :)...иначе неам поим нишо околу муабетов од скоро сум заинтересиран и се' повеќе и повеќе ме интересира...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Ауч , 2-3 месеци со по 10 часа работно време за да си ги повратам , ете затоа не ми се да со коузон, многу голема инвестиција мајке му.
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 00:29 ---
и јас сум заинтересиран за муабетов па чисто мала поддршка не ќе да ти е на одмет :)...иначе неам поим нишо околу муабетов од скоро сум заинтересиран и се' повеќе и повеќе ме интересира...
Јас друже порано се обидов, но не отидов до крај,платив чланарина и кога чекав интервју преку овој Блаже од Прилеп (seaman) ми излезе работа на Кипар, и таму заминав, еве сега кога се вратив пак се обидувам да најдам некој нови можности, поволни, па ќе видиме.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Јас друже порано се обидов, но не отидов до крај,платив чланарина и кога чекав интервју преку овој Блаже од Прилеп (seaman) ми излезе работа на Кипар, и таму заминав, еве сега кога се вратив пак се обидувам да најдам некој нови можности, поволни, па ќе видиме.
Да не е некој преварант овај??? Сепак преку илјадници млади заминаа преку коузон и не вреди да ризикуваш со некој други агенции, ќе си извадеш кредит од некоја банка а ќе го вратиш кога ќе си дојдеш и решен проблем, а плус ако знаеш англиски и уште некој јазик германски или некој др ах ах работно место топ ќе имаш (y)

Член од
3 јануари 2012
Мислења
13
Поени од реакции
6
Јас друже порано се обидов, но не отидов до крај,платив чланарина и кога чекав интервју преку овој Блаже од Прилеп (seaman) ми излезе работа на Кипар, и таму заминав, еве сега кога се вратив пак се обидувам да најдам некој нови можности, поволни, па ќе видиме.[/quote]

па друже дај да бараме чаре, оти од државичкава без кеш нема бизнис...ја сум оптимист

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ауч , 2-3 месеци со по 10 часа работно време за да си ги повратам , ете затоа не ми се да со коузон, многу голема инвестиција мајке му.
.
Преку кој и да идеш исто ти се фаќа, околу 1500 ќе си платиш.
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 00:41 ---
Да не е некој преварант овај??? Сепак преку илјадници млади заминаа преку коузон и не вреди да ризикуваш со некој други агенции, ќе си извадеш кредит од некоја банка а ќе го вратиш кога ќе си дојдеш и решен проблем, а плус ако знаеш англиски и уште некој јазик германски или некој др ах ах работно место топ ќе имаш (y)
ДА!!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Види да ти кажам , не сум сигурен, но има индикации дека е, телефонскиот број го смени 7 пати за 3 месеци, додека чекав интервју. Веб сајтот не му е апдејтиран од кога ги постави тие убавите му понуди лани ова време, уште си седат така. Сепак ми кажуваа дека има пуштено луѓе на брод , и знам дека работел со коузон заедно порано. Не можам да тврдам сепак. Могуче.

Kajgana Shop

На врв Bottom