Со колку единици ова полугодие ?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ова полугодие две единици...минатите 2 години се натпреварувавме кој повеќе единици има...но сега кој помалку , значи созреваме , даме станува посериозен , не е веќе шалабајзер , размислува каде ќе работи , каде куќа ке прави , што кола ќе вози....ц ц ц..

Во осмо за четворка се нервирав ,а сега молам за една мочана двојка....пробувам да учам ,али...ЈАЧЕ Е ОД МЕНЕ !!! Алал да им е на тие без единици...

M

.:makedonec:.

Гостин
Ејјјјјјјјјјјјјјјјјј ја имав 4 до пред 2-3 дена ама сеа ќе иам 1 само :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ејјјјјјјјјјјјјјјјјј ја имав 4 до пред 2-3 дена ама сеа ќе иам 1 само :D
седни учи не се кези,мислиш паметно ти е тоа.. не е више у мода да си единичар и неписмен ќе ти се смее свет.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Најтрагично од се’ е што во Македонија е кул да си неписмен. Тие што имаат кецови се фаци, и гордо се фалат со тоа :place:
Вистина е и се доста успешни.
--- надополнето: 30 декември 2011 во 17:00 ---
16 од можни 12. :)
Некои се потврдени за крај.На полагање се знае

M

.:makedonec:.

Гостин
седни учи не се кези,мислиш паметно ти е тоа.. не е више у мода да си единичар и неписмен ќе ти се смее свет.
Хехехеехе ... ја 10 години учи и беше ученик и ги имаше истите оцени со тие шо не учеа (јебига таква ни е државата) па сеа пак ги иам истите оцени ама барем не се замарам, а има бетер од мене со по 6-7 кеца, али у секој случај заебано е у гимназија да имаш повеќе од 2-3 кеца

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ни кецови ни двојки ни тројки. Просек 4.69 :cool:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Еве сега на Алфа гледам ги прашуваат средношколци дали порано ги пуштиле од часеви денес и овие копуциве демек "ние сме ХЦ денес воопшто не ни бевме нашколо", куртони неписмени. Арно рече некој пред три страни, in е денес да си неписмен.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.924
сите девојки што немаат кецови,тие се бубалици:P:D

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ние сме девојки, кецови и девојки не идат во иста реченица :):):)

Хахха море овие што учат со мене колку што имаат тие кецој немаме ни ние машкиве.Лани знам имаа 4-5кеца, едната од нив 8-10, а пак сега испод 3 не се.

Инаку јас лани имав 3 за разлика од оваа година.Сега имам само 1 кец и тоа по англиски, оваа граматикава ме умре значит :mad::mad::mad::

Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40
Нема кецови но имам 11 петки од можни 14, доста се :D

Kajgana Shop

На врв Bottom