L
.Lost Angel.
Гостин
Да бре затоа ја многу слушам овие девојкиве од средно абортирале многу јас си викав што е работава.колку поише кецови толку поише девојки. Така иде тоа пошто девојчињава сакаат bad boys хххх
Да бре затоа ја многу слушам овие девојкиве од средно абортирале многу јас си викав што е работава.колку поише кецови толку поише девојки. Така иде тоа пошто девојчињава сакаат bad boys хххх
седни учи не се кези,мислиш паметно ти е тоа.. не е више у мода да си единичар и неписмен ќе ти се смее свет.Ејјјјјјјјјјјјјјјјјј ја имав 4 до пред 2-3 дена ама сеа ќе иам 1 само
Вистина е и се доста успешни.Најтрагично од се’ е што во Македонија е кул да си неписмен. Тие што имаат кецови се фаци, и гордо се фалат со тоа
Некои се потврдени за крај.На полагање се знае16 од можни 12.
Хехехеехе ... ја 10 години учи и беше ученик и ги имаше истите оцени со тие шо не учеа (јебига таква ни е државата) па сеа пак ги иам истите оцени ама барем не се замарам, а има бетер од мене со по 6-7 кеца, али у секој случај заебано е у гимназија да имаш повеќе од 2-3 кецаседни учи не се кези,мислиш паметно ти е тоа.. не е више у мода да си единичар и неписмен ќе ти се смее свет.
Добаар си,добар сиНи кецови ни двојки ни тројки. Просек 4.69
mother of godНи кецови ни двојки ни тројки. Просек 4.69
Ние сме девојки, кецови и девојки не идат во иста реченица