Со колку единици ова полугодие ?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.200
Се молат средношколците од школите од Автокоманда што завршуваат со УЦ, да се изјаснат дали уште постои традицијата секој кој нема ниту еден кец, или има само еден или два да биде кршен од другарчињата од клас :pos:?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас никад не сум имала кец на полугодие.. :(

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Со еден кец..... Економија редовна имам 1:tapp: , а економија изборна 4ка :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Се молат средношколците од школите од Автокоманда што завршуваат со УЦ, да се изјаснат дали уште постои традицијата секој кој нема ниту еден кец, или има само еден или два да биде кршен од другарчињата од клас :pos:?
Јас до кога учев во Етуц немаше потреба од кршење зошто најмалку единици што имаше некој во клас беше 5 единици.
п.с Јас само во прва имав и тоа еден,понатака немав:)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не е лошо некад да се вкусе како е да се има кец.
Не е страшно бидејќи како и да е на крај ќе се поправе :)
За тие што немале кец:

веднаш функционира :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....дај седнете научете нешто....доста се фалите кој има повеќе единици....после Цацко ќе ви биде крив...кога ќе пораснете и сами ќе треба да си го вадите лебот

Член од
20 март 2011
Мислења
54
Поени од реакции
29
една двојка немам кецови, по физика требаше да имам оти на тестот ми го фана ливцето за препишување ама пак ми стави двојка, сигурно ја мавнал некој со цигла по глава па заборавила дека препишував и ми го даде тестот како да не било ништо :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
....дај седнете научете нешто....доста се фалите кој има повеќе единици....после Цацко ќе ви биде крив...кога ќе пораснете и сами ќе треба да си го вадите лебот
Фала за советот дедо...

Kajgana Shop

На врв Bottom