Windows 7

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
По пп е дозволена, уствари никој нема увид што корисниците прават приватно така да е "легална" исто ко јас не можам да излезам на плоштад и да го дркам - тоа е забрането...а дома секако кој ќе ми забрани? освен ако не влези бабами ;)
Приватно си е приватно, јас викам за во вакви постови - ЗАБРАНЕТО

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
ОК е сега, ресетирав нешто и рестартирав и сега е ок.
и јас го имам истиот пороблем, што направи?
пр. некој македоснки превод кога ќе ставам во филм прашалници ми е преводот...и плус ова твоево ѕвездиче квдарат ми го покажува:D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
пр. некој македоснки превод кога ќе ставам во филм прашалници ми е преводот...и плус ова твоево ѕвездиче квдарат ми го покажува:D
Направи исто како што е на сликиве и нема да имаш проблем.

G

galaxy

Гостин
Оди во Additional settings кое го гледаш на првата слика и притисни Reset долу десно и Apply па рестартирај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абре никој ли не знае?
Викам позадинка (wallpaper) на Windows 7 како се става ?:)
Како што се става и на XP, Vista. Десен клик на сликата што сакаш да ја ставиш и set as wallpaper/desktop background, не ми текнува точно како беше.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Како што се става и на XP, Vista. Десен клик на сликата што сакаш да ја ставиш и set as wallpaper/desktop background, не ми текнува точно како беше.
Аха.
Оти пробувале едни другарки па не се снајделе така, утре јас ке видам. Сепак многу фала. =)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Купи им на другарките твои книга PC for dummies. Позадина да не знаеш да ставиш :eek:

gospel&Diabolical Divine

емоционално мртов
Член од
18 јануари 2011
Мислења
83
Поени од реакции
201
Ме мачи еден проблем со преводот на одредени филомови, не го чита и ми дава некои хироглифи.
Арно ама еднаш го форматирав, кликнав нешто и се среди, сеа пак го форматирав и пак е исти курац, да не знае некој да ми помогне ? :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме мачи еден проблем со преводот на одредени филомови, не го чита и ми дава некои хироглифи.
Арно ама еднаш го форматирав, кликнав нешто и се среди, сеа пак го форматирав и пак е исти курац, да не знае некој да ми помогне ? :(
Види погоре 5-6 поста, пробај со тоа што е сугерирано.

gospel&Diabolical Divine

емоционално мртов
Член од
18 јануари 2011
Мислења
83
Поени од реакции
201
Види погоре 5-6 поста, пробај со тоа што е сугерирано.
Не бива, до сеа се мачев :(
А има ли некој торентче да ми прати Cyrillic да е вградено во виндовсот?

Kajgana Shop

На врв Bottom