Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
По пп е дозволена, уствари никој нема увид што корисниците прават приватно така да е "легална" исто ко јас не можам да излезам на плоштад и да го дркам - тоа е забрането...а дома секако кој ќе ми забрани? освен ако не влези бабами ;)

Приватно си е приватно, јас викам за во вакви постови - ЗАБРАНЕТО

ОК е сега, ресетирав нешто и рестартирав и сега е ок.

и јас го имам истиот пороблем, што направи?
пр. некој македоснки превод кога ќе ставам во филм прашалници ми е преводот...и плус ова твоево ѕвездиче квдарат ми го покажува:D

пр. некој македоснки превод кога ќе ставам во филм прашалници ми е преводот...и плус ова твоево ѕвездиче квдарат ми го покажува:D

Направи исто како што е на сликиве и нема да имаш проблем.

Оди во Additional settings кое го гледаш на првата слика и притисни Reset долу десно и Apply па рестартирај.

Абре никој ли не знае?
Викам позадинка (wallpaper) на Windows 7 како се става ?:)

Како што се става и на XP, Vista. Десен клик на сликата што сакаш да ја ставиш и set as wallpaper/desktop background, не ми текнува точно како беше.

Како што се става и на XP, Vista. Десен клик на сликата што сакаш да ја ставиш и set as wallpaper/desktop background, не ми текнува точно како беше.
Аха.
Оти пробувале едни другарки па не се снајделе така, утре јас ке видам. Сепак многу фала. =)

Купи им на другарките твои книга PC for dummies. Позадина да не знаеш да ставиш :eek:

Ме мачи еден проблем со преводот на одредени филомови, не го чита и ми дава некои хироглифи.
Арно ама еднаш го форматирав, кликнав нешто и се среди, сеа пак го форматирав и пак е исти курац, да не знае некој да ми помогне ? :(

Ме мачи еден проблем со преводот на одредени филомови, не го чита и ми дава некои хироглифи.
Арно ама еднаш го форматирав, кликнав нешто и се среди, сеа пак го форматирав и пак е исти курац, да не знае некој да ми помогне ? :(

Види погоре 5-6 поста, пробај со тоа што е сугерирано.

Види погоре 5-6 поста, пробај со тоа што е сугерирано.
Не бива, до сеа се мачев :(
А има ли некој торентче да ми прати Cyrillic да е вградено во виндовсот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom