- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 32
Brat nemaj maka i kaj mene bese istoto samo bese 6 godini si ja znaes si ja poznavas ako pravi ness ke si setis vo vrskataимам проблем со девојката со која сум веќе 5 та година во врска. пред некој месец ми подвали дека е дома а отишла со другарки во некој клуб. нормално одма ја осетив не сме малце време заедно ја познавам како дише. ја прашав и ми призна, но и дека била само со другарките.Сакав да ставам крај. цимолеше но и простив. сега случајно дознав дека има лажен профил на фб направен истата вечер. и ставено некои сомнителни личности. знам дека е во контакт со некого. сега незнам што да правам, дали да и кажам дали да ја испитувам од страна =( ми иде од мака да повратам..
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: 25 декември 2011 во 06:18 ---
E ovoj odgovor mi go davaa i mene ama eve jas ke ti kazam mojava situacija pomina 1 godina od koga se razdeliv a bev vo vrska 6 god i sega nemozam zenska da si fanam nekako potesko mi odiТи кажав, ќе се заљубиш пак, ќе сакаш пак девојка, пак ќе правиш се за неа...Браво за храброста, ќе ти биде тешко, ама ќе помине. Се поминува, нема што да си ја траќаш главата, ако била совршена немало да те изневери. Совршената чека некаде понатаму.. за се има причина.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)