Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Зошто бе? Ни дишеа и нас во врат пред некое коло, со победа на заостанатата утакмица ке беа пред нас. Се плачев? :) Напротив, ги поштував.
Епа сеа тоа е, си ги прибираат бодовите од помалите екипи. Како ја викаат, титулата ја одлучуваат големите дуели, но ја носат бодовите против малите :)
Не ги поштуам зошто се глупи и ме нервира Ари на пример.Еве со самото тоа што толку ноншалантно се понашаа во Европа Лига,мислиш се екипа од калибар на Реал па ќе калкулираат,дали да играат во лига,да губат во куп и тако даље,се покажаа како најголеми сељаци.
И затоа сакам да не влезат во топ 4 и да останат со курот во раце.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не ги поштуам зошто се глупи и ме нервира Ари на пример.Еве со самото тоа што толку ноншалантно се понашаа во Европа Лига,мислиш се екипа од калибар на Реал па ќе калкулираат,дали да играат во лига,да губат во куп и тако даље,се покажаа како најголеми сељаци.
И затоа сакам да не влезат во топ 4 и да останат со курот во раце.
Океј човек, те сфаќам и мене така ме нервираат некои тимови кои еве тебе можеби не. Сега секако дека Тотенхем не се на тоа ниво да жарат и палат против фаворитите, мислам дека кај сите фаворити(барем повеќето) ке паднат, но еве си ги пребираат бодовите од помалите екипи. Но сепак Ари си направи едно добро прво тимче.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите го прават ова, не е нешто спектакуларно :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе така ми се чини дека многу не шарам по другиве теми, или тука се вртат најгеј муабети? :D

В

Вори

Гостин
Абе така ми се чини дека многу не шарам по другиве теми, или тука се вртат најгеј муабети? :D
Така е бе,не ти се чини.Ете преска Чомбе ми рече да го расплачам,а тоа може да се протоклкува на различни начини.
Мислам јас не сум од таа рака,али тој се обрати на погрешно место :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Така е бе,не ти се чини.Ете преска Чомбе ми рече да го расплачам,а тоа може да се протоклкува на различни начини.
Мислам јас не сум од таа рака,али тој се обрати на погрешно место :icon_lol:

:facepalm::facepalm::facepalm:

В

Вори

Гостин
Ко че не знајш како да вратиш не ги мешај нашите Macedonian stars :icon_lol:
Фино лепо , почути си и изнаплачи се ...
Што да вратам бе греву,ајде посочи ми?

На сликата од промашувањето на Торес?Да му стаам и ја слика кај што се лапаат Невил и Сколс и да испаднам поголем идиот?Па татко може да ми биде човекот,кај да паѓам на такво бедно ниво.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што да вратам бе греву,ајде посочи ми?

На сликата од промашувањето на Торес?Да му стаам и ја слика кај што се лапаат Невил и Сколс и да испаднам поголем идиот?Па татко може да ми биде човекот,кај да паѓам на такво бедно ниво.
А јас откај знајш шо можам да ти бидам бе мило? :icon_lol:
Шо има веза старосната граница? Зарем на форумов е битно тоа?
Јебига примивме една шеска си чутев, барем и ти почути си ко те дупи , не за друго самиот кажа поголем е покажи култура :icon_lol: не биди сеЉак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom