Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
It's Ruddys time to shine :icon_lol:
едит:пишав за Руди,го урочив човекот гол му дадоа

Леле, world's greatest player 2 гола дал, сеа Хари нема да се запре од зборење :)

И Тотенхем ќе почне да паѓа,доста им беше.И тоа во наредниов период.Џабе се откажаа од Европа Лига,ќе го јадат.

Ова Бејлов ко експресен воз е, да се не знаело за доста.

Да де, експресен воз. Стај му некој поагресивен бек и топка нема да фати :)

Бејл 2 комада
yess.gif

Оној пенал што го досуди Веб е голема срамота, и индикатор за квалитетот на лигата одмерен преку судиите.
Шејм он ју Веб, шејм он ју.

Toтенхем незнам баш дали ке паднат или не, знам важно ке си играат догодина ЛШ пак. Сеа на чија сметка тоа е друго :)
И да, Тотенхем дека дека поубедливо ми игра од Челзи и Арсенал и Ливерпул. Сега, недајбоже да ги фати болницата и нив ко нас што не тера, ке се борат средината на табелата. Ако ги служи среќата со повредите Тотенхем оди високо оваа година, колку и да не ви одговара :)

Toтенхем незнам баш дали ке паднат или не, знам важно ке си играат догодина ЛШ пак. Сеа на чија сметка тоа е друго :)
И да, Тотенхем дека дека поубедливо ми игра од Челзи и Арсенал и Ливерпул. Сега, недајбоже да ги фати болницата и нив ко нас што не тера, ке се борат средината на табелата. Ако ги служи среќата со повредите Тотенхем оди високо оваа година, колку и да не ви одговара :)

Да бе,сега дека Манчестер ти е на врвот и им бега повеќе бодови и затоа збориш вака.Да беше твојот тим на позицијава од Челзи моментално,ќе викаше дека играат на среќа и дека не играат подобар фудбал од Манчестер и останатите.

Може играат добар фудбал,ама со Челзи,Сити и Манчестер не покажаа многу-многу.

Arsenes_Eyes Arsene's Eyes
Between 10 & 15 people die each year in Vending Machine Accidents. Tragically none of these people have been Ray Wilkins. #BBCfootball

Да бе,сега дека Манчестер ти е на врвот и им бега повеќе бодови и затоа збориш вака.Да беше твојот тим на позицијава од Челзи моментално,ќе викаше дека играат на среќа и дека не играат подобар фудбал од Манчестер и останатите.

Може играат добар фудбал,ама со Челзи,Сити и Манчестер не покажаа многу-многу.
Зошто бе? Ни дишеа и нас во врат пред некое коло, со победа на заостанатата утакмица ке беа пред нас. Се плачев? :) Напротив, ги поштував.
Епа сеа тоа е, си ги прибираат бодовите од помалите екипи. Како ја викаат, титулата ја одлучуваат големите дуели, но ја носат бодовите против малите :)

^
^

И после буљашов ќе ми суди финале ЛШ и финале светско? :гик:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom