Девојки што пцујат, се дерат и пушат

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Ми се блуе од девојки кои пцујат on a daily basis. У пизду матер кај ми се клучевите кога се брзам за некаде - прифатливо. Пцуење од шала и навика, или „кај си пеер“, „кај си брат“, „преку кур“ изговорено од девојка ни.ка.ко.
За дерењето нема дискусија, културата влијае на тоа со каков тон си се разбираме со околината околу нас.
Цигарите се чуден феномен. Ги откажав кога имав 19, и тие неколку години додека се декларирав како нељубител на тутуни, девојките со цигара во рака навистина ми беа неубава слика. "Any sort of attraction I had to a girl is instantly lost the second she pulls out a cigarette to smoke." - кажано од повеќето мажи, гледам такви ве има и тука. После извесен период им се вратив на цигарите, чисто од мерак, кутија - една недела, и сега ретки се местата каде што палам цигара освен на терасата ми дома, од причина што не сакам да палам во јавност.

Кога ќе пораснам гоwема со намера сум да се држам до правилото дама, домаќинка, курва. Но вие мажите ми отежнувате со наоѓањето секакви маани.
А дотогаш, ќе си пијам пиво од шише тиебем.

D

dystopian

Гостин
Цигарите баш ми се секси. Згодна девојка со дебели усни што пуши slims цигари е turn on за мене. :icon_lol:

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Toa ви го донесе западот зарем не сакавте? до пред некои 10-15 години женските не говореа премногу околу сексот во средно а сега уште во 5 оделение девојчињата зборуваат некои како имале петинг со некое машко? ова лично го имам слушнато кај мене на улица... се собрале девојчиња некои 5-6 оделение мислам дека беа 2-3 девојчиња пушеа цигара др збореа како имале петинг со некое машко од 8мо како и било убаво и тн. и одвај чекала да го види пак а тоа се случило на забава... тоа е нешто што пред 10-15 год. не се смееше да се изговори едно девојче на тие години а сега, уште од 12 години па нагоре пушат цигари, се муваат со секој еден повеќето девојчиња ама сепак нив неги окривувам се до нивните родители е тоа ако знаеле да го воспитаат уште од мали нозе нема тоа да го прави. а инаку девојка со таков карактер воопшто не сакам а ниту пак да имам таква... се знае што е женско не пушам а ниту пак сакам да имам девојка која пуши може сум малце старомоден но некои работи си ги практикувам... Почекај те уште малце на секоја забава ќе има и џоинти и марихуана па тек тогаш ќе го видите вистинскиот запад.
за тоа дека си старомоден не си ама ич баш си таман нормален и многу убаво и реално објасни и си кажа баш така како што е дека децата не се криви криви се родителите .а за она вистинскиот запад е тоа е веке присутно и кај нас ама е малку во друга форма, а на пример во америка имам другар кој таму живее и ми казуваше : :брат дојди во амреика да видиш што е живот ке се изнаеб*ш п*чки а не со овие нашиве тука ке ја шеташ и на крај ке ја молиш да ти даде а во америка на забава имаш да пиеш што сакаш и колку сакаш да се надуваш колку сакаш и на крај ко ке се изначукаме сите и надуваме се е*ааме кој кого ке стигне кој кого ке фати.на ова не му одговорив ништо ама си се замислив па си викам и у џунгла нема вакви работи и кај животните има некој си ред. така да според она што го имам слушнато на запад приоритет и кул однесување им даваат на ептен лесните девојки за нив е тоа нешто нормално. па не ми е јасно како тие луге после неколку год.би биле во брак и како би функционирале .а за жал и кај нас одат работиве натака нашава младина учи од запад кул уживање во животот

L

.Lost Angel.

Гостин
за тоа дека си старомоден не си ама ич баш си таман нормален и многу убаво и реално објасни и си кажа баш така како што е дека децата не се криви криви се родителите .а за она вистинскиот запад е тоа е веке присутно и кај нас ама е малку во друга форма, а на пример во америка имам другар кој таму живее и ми казуваше : :брат дојди во амреика да видиш што е живот ке се изнаеб*ш п*чки а не со овие нашиве тука ке ја шеташ и на крај ке ја молиш да ти даде а во америка на забава имаш да пиеш што сакаш и колку сакаш да се надуваш колку сакаш и на крај ко ке се изначукаме сите и надуваме се е*ааме кој кого ке стигне кој кого ке фати.на ова не му одговорив ништо ама си се замислив па си викам и у џунгла нема вакви работи и кај животните има некој си ред. така да според она што го имам слушнато на запад приоритет и кул однесување им даваат на ептен лесните девојки за нив е тоа нешто нормално. па не ми е јасно како тие луге после неколку год.би биле во брак и како би функционирале .а за жал и кај нас одат работиве натака нашава младина учи од запад кул уживање во животот

Брак во Америка за мене не постои малкумина се оние луѓе кои се во брак колку што имам зборувано се девојки од Америка преку интернет таму несе знае кој јаде а кој пие а тоа за нив е многу нормално... а кај нас сега за сега не е толку колку што е таму... ама и кај нас почнаа и бракови да пропаѓаат за 5-6 год... Можам да зборувам до утре дека е лошо такво однесување... но еднинствено што ми преостанува кога ќе имам деца да си ги научам на доброто...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Права дама е ултимејтот...
Ама до сеа таква неам начекано :)
Зборам, дама full pack, ко у филмови. :)
А и таа права дама, со цигара, ми е по секси.
Си има елеганција самиот адет бе пеер, си има нешто...
Кај има чад, таму има и огнено црвен кармин...

Седи... >.<

Тho, од друга страна, you have to settle for less.
Не ми смета, искрено. Ама не стои на сите :)
Пример, Princess Of Evil е све што набројавте, а девојката осваја. Шарм, за извоз... Не се заебава :)

А

Антоние

Гостин
^
Nah dude, темава е инспирирана од екстремни примери од секојдневие.

Биле си је баш awesome :love:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.041
Поени од реакции
24.803
Знаев еден таков типичен пример во средно. Црна коса, тешка рокерка-металка, бела пудра, пцуење, подлабок глас од мојот, цигари, алкохол, педер, да ти ебам, се. Не беше во мој клас ама уште ја памтам анегдотата кога цел нејзин клас се собрале на пиење еден викенд и забавата завршила како натпревар во пиење каде она победила со 13 пива наспроти 12 колку што испил вториот најдобар после неа. Ептен хард кор цура. И пред некоја година шетам низ ТЦ Бисер, и некој ме чука по грб. Се вртам ја гледам истата оваа на штикли, косата фарбана плава фатена во венче со цвет, ламбада-like сукња, и лежерно деколтирана маица со прерамки со гол пупак. Јас ретко се изненадувам од било што ама кога ја видов си ја собирав едно 5 минути вилицата од земја што поради екстремната трансформација, што поради тоа што изгледаше тотално јебастично. Аман што ти се десило?-ја прашав. Одсекогаш сум го имала тоа во мене-рече, само што сега излезе на виделина.
Што е поентата? После тоа разговарав со другари гастербајтери во Чешка и една другарка од Шведска. Колку и да звучи контрадикторно во тие профеминистички земји балканците и арапите се многу ценети за секс. Зошто некоја интелектуалка, феминистка, хард кор, промашкуданска девојка со Маргарет Тачер синдром би завршила со Мујо Хасанович од Босанска Прерија? Затоа што Мујо Хасанович делува на човек што ќе и каже ќути болна и пуши, а некогаш и стварно така. Со други зборови се тоа е глума. Таквите мислат дека поради разноразни бубачки во животот дека треба да имаат муда. Треба само да го прифатите тој нивни блеф, и да ги извадите мудата, а кога она треба да ги извади нејзините ќе се испостави дека ги нема. Таквите ако налетаат на некој хард кор теретанец се претвораат во телетабиси, море и тоа како знаат после да бидат пичици. Уствари они одсекогаш биле пичици само што треба соодветниот лек. Не на секој делува Фервекс за грип. Кај некои треба едно јако кристалче дирекно во задник, да од оние страшни кристали што не плашеа како деца, од кои после целата нога ти беше како ампутирана.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Читам темава, читам мислењава за ситуацијава. Јас пцујам, се дерам и пушам цигари. И се натажив малце бе. Али после видов дека мислењава само за женски се и дека уствари не е одбивно, ваљда, и кај мажите. И заради тоа...си прднав...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Од сабајле се мислам дали сум во групава или не. Прво, не сум машкуданка, не се ни чувствувам така. Носам штикли и по 12 сантиметри, обожавам фустанчиња, шминка и нокти.
Од друга страна, пак, кога сум нервозна пцујам, повремено палам цигар за забава, и се дерам кога сум лута, ама пепел лута.
Сепак, жените се суштества кои имаат лоши навики(како пушењето) кои се нервираат, па мораат да реагираат нервозно. Оттука, ваквото однесување е до граници нормално.
Ама до граници. Значи, жена не плука по улица, не шета со цигар во рака, не мљацка кога јаде, во јавност е дама. Дома може да пцуе ако мажот заборавил кој датум во месецот е.

Kajgana Shop

На врв Bottom