Девојки што пцујат, се дерат и пушат

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.316
Женски што пцујат и се дерат... Во мое време го немаше тоа. Ах, што им направи стаклар на новиве генерации...

А ова со пушењево нема никаква врска. Секој, без разлика дали е машко или женско, има право на избор, дали да пуши или да не пуши цигари. Муабетов испаѓа дека сите мажи мораат да пушат, а жените не смеат. Значи сега јас сум педерче пошто не пушам?
и мустаќи да носат!!!!
колку да се знае

O

Orion.

Гостин
Лично, не се мој тип.. Јас сакам поженствени, смирени и НЕПУШАЧИ.
Секако може да пцуе, да се дере понекад, тоа е човечки меѓутоа главни карактерни црти да и бидат тие не. Знам точно на каков тип на девојки мисли авторот на темава затоа што имам баш такви другарки и супер се, но како другарки не како девојка

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Имав една цимерка којашто постојано гледаше НБА и навиаше и ги знаеше сите играчи и се што треба да се знае во врска со кошарка, затоа што беше вљубена во еден кај кого се глеадаа утакмиците.
Ама овој беше тапчо, па веројатно како и повеќето што кометираат, не сфати зошто е таква.

Додека мислите на тој начин, ќе си играте кантер страјк у мрежа со деца од четврто одделение, хангри брдс и машинариум.
И ќе мрчите како ви пречи секое влакно.

L

.Lost Angel.

Гостин
Toa ви го донесе западот зарем не сакавте? до пред некои 10-15 години женските не говореа премногу околу сексот во средно а сега уште во 5 оделение девојчињата зборуваат некои како имале петинг со некое машко? ова лично го имам слушнато кај мене на улица... се собрале девојчиња некои 5-6 оделение мислам дека беа 2-3 девојчиња пушеа цигара др збореа како имале петинг со некое машко од 8мо како и било убаво и тн. и одвај чекала да го види пак а тоа се случило на забава... тоа е нешто што пред 10-15 год. не се смееше да се изговори едно девојче на тие години а сега, уште од 12 години па нагоре пушат цигари, се муваат со секој еден повеќето девојчиња ама сепак нив неги окривувам се до нивните родители е тоа ако знаеле да го воспитаат уште од мали нозе нема тоа да го прави. а инаку девојка со таков карактер воопшто не сакам а ниту пак да имам таква... се знае што е женско не пушам а ниту пак сакам да имам девојка која пуши може сум малце старомоден но некои работи си ги практикувам... Почекај те уште малце на секоја забава ќе има и џоинти и марихуана па тек тогаш ќе го видите вистинскиот запад.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Имав една цимерка којашто постојано гледаше НБА и навиаше и ги знаеше сите играчи и се што треба да се знае во врска со кошарка, затоа што беше вљубена во еден кај кого се глеадаа утакмиците.
Ама овој беше тапчо, па веројатно како и повеќето што кометираат, не сфати зошто е таква.

Додека мислите на тој начин, ќе си играте кантер страјк у мрежа со деца од четврто одделение, хангри брдс и машинариум.

А не ти текна дека на тапчото може не му се свиѓала цимерка ти !?
Ако на некој дечко му се свиѓате, не е потребно воопшто да се трудите нешто да правите, тој сам ќе си дојде макар девојката не знаела ни со што се игра кошарка. Ама доколку не ве забележува, епа ќе треба да се потрудите малце повеќе ако сакате да го освоите. ;)

Инаку на мене лично не ми пречи секое влакно, напротив девојки со брк обожувам, затоа сакам Гоца да ја видам во плејбој. ;)

?

..........

Гостин
Toa ви го донесе западот зарем не сакавте? до пред некои 10-15 години женските не говореа премногу околу сексот во средно а сега уште во 5 оделение девојчињата зборуваат некои како имале петинг со некое машко? ова лично го имам слушнато кај мене на улица... се собрале девојчиња некои 5-6 оделение мислам дека беа 2-3 девојчиња пушеа цигара др збореа како имале петинг со некое машко од 8мо како и било убаво и тн. и одвај чекала да го види пак а тоа се случило на забава... тоа е нешто што пред 10-15 год. не се смееше да се изговори едно девојче на тие години а сега, уште од 12 години па нагоре пушат цигари, се муваат со секој еден повеќето девојчиња ама сепак нив неги окривувам се до нивните родители е тоа ако знаеле да го воспитаат уште од мали нозе нема тоа да го прави. а инаку девојка со таков карактер воопшто не сакам а ниту пак да имам таква... се знае што е женско не пушам а ниту пак сакам да имам девојка која пуши може сум малце старомоден но некои работи си ги практикувам... Почекај те уште малце на секоја забава ќе има и џоинти и марихуана па тек тогаш ќе го видите вистинскиот запад.
Ти си само за во село, пред чешма да им помагаш со стомните на момите :icon_lol:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357

Хахаха ги научила сите играчи од НБА дека и се свиѓал дечкото кај што ги гледале утакмиците
Замисли да беше типот автомеханичар- ќе ги научеше сите делови за колите?
Замисли да беше хемичар - ќе ги научеше сите формули од хемиските елементи и ке праеа експерименти
Замисли да беше мајстор малтерџија- ќе учеше како се меша малтер, како се прави абрит, глет маса, или како се мачка со радефикс.
Немала потреба од никакви учења. Ние не ги разбираме вашите дискретни знаци, кога вртите околу темата, или кога сакате нешто да кажите а не знаете како. Едноставно може да го кажите ќе го разбериме

П

Пепси_

Гостин
Абе тоа се пачаври недоквакани....нормална жена кога оде во град или било каде,мора да разговара нормално а не цел плоштад да ја разбере,да не плука,да не помисле да пцуе (освен во круг со познанци) и цигарата многу ми смета одбегавам такви. (ова со дерењево и кај мажите е многу чкарт не само кај жените :tapp: )

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За некои поделби меѓу машките и женските стварно многу се чудам. Па добро, мислите на нас ни е убаво кога мажите прдат сочно и кога секој втор збор им е да тибам, да сибеш и останати вулгарности? Пцуење и дерење се нормални кога некој е нервозен, ретки се оние кои постојано се дерат, вриштат и пцујат. И мене ми е грдо кога ќе видам машко како тресе секрет од нос, а од женско тоа се уште го немам видено.
Има некои основни бон-тон правила, а иначе во најблискиот круг на луѓе сите пцуеме, викаме... тоа е тоа. И муабетот за цигарите. Де, зарем цигарите се табу тема? Па од секогаш жените пушеле цигари, само порано било онака дамски со чибуци, како машките што палеле лулиња.
Манири на однесување се исти за сите. Не може да бидат различни и за мажи и за жени. Или муабетот ако е женско е срамота, а ако е машко увек е муабетот: остај го, машко. Е како бе така?

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Za pusenje, no problemo i jas pusam, a za vikanje, derenje, pcuenje ... no !!!
Sekako ova vazi i za dvata pola, ne zboram samo za edni ili drugi !!!
A isto taka i prdenjeto ne e kulturna rabota, ni za tie, ni za tie !!!

D

devojcence

Гостин
pa da ima i takvi devojki ideckovci :))) znaci ne sme barbiki ni vie ken pa da nema takvi raboti normalna pojava kaj dvata pola. :)
izvinete na generaliziranje .

Kajgana Shop

На врв Bottom