За да докажат дека не се такви, шпанци, жабари, њемци, франаки, ... направија инвазија во лигата која врие од мажишта кои играат во тешки зимски услови во Англија каде што температурата никогаш не паднала под 3 степени.Боксинг деј е доказ за лиглињата од другите лиги кои не се навикнати да мрзнат бранејќи ги боите на своите клубови. Пички жабарски, немачки, шпански и тако даље...
Кој им е крив на Таљаните што не го измислиле голфот, па немаат Голфска струја.За да докажат дека не се такви, шпанци, жабари, њемци, франаки, ... направија инвазија во лигата која врие од мажишта кои играат во тешки зимски услови во Англија каде што температурата никогаш не паднала под 3 степени.
Да, ама ете, и Њемците пробаа, а не успеаа. Ем поладно им стана. Пробаа со голф кец, двојка, тројка, четворка - џабе.Кој им е крив на Таљаните што не го измислиле голфот, па немаат Голфска струја.
Па така е шо ... Ако им се дава голови ќе даат 5 некад како на Уајт Харт Лејн, 6 ко на Олд Трафорд, некад па нејќат да даваат голови ко денес и така .....Морав ова
We're Manchester City, we'll score when we want! FT: West Brom 0-0 City.
....или 4 на мостот....Па така е шо ... Ако им се дава голови ќе даат 5 некад како на Уајт Харт Лејн, 6 ко на Олд Трафорд, некад па нејќат да даваат голови ко денес и така .....
Па што не останаа во нивните посрани лиги?За да докажат дека не се такви, шпанци, жабари, њемци, франаки, ... направија инвазија во лигата која врие од мажишта кои играат во тешки зимски услови во Англија каде што температурата никогаш не паднала под 3 степени.
Па зошто не им дадоа 10 гола на вба?Па така е шо ... Ако им се дава голови ќе даат 5 некад како на Уајт Харт Лејн, 6 ко на Олд Трафорд, некад па нејќат да даваат голови ко денес и така .....
Каква е Шпанската лига?Па што не останаа во нивните посрани лиги?
Не ти замерувам, ливерпул се тапа па така и цела англија е тапа ајде ќе се фаќаме за ситници.
Него...
.
Champ16ns !Ајде убаво да спиете, утре нова доза ќе кркате.
Ливерпулско е тоа беНекој тука ми борчи пиво, за мојот тип. Кој ли беше тоа !? Mans !? ))))))))) Исклучиво Carlsberg
Не знам јас за то, јас такво пијам. Само такво.Ливерпулско е тоа бе