Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И ја се пријавувам(порано бев крило и среден бек).За голман ќе треба DracevoTheCity да пробаме да го земеме.Подобар голман од него нема.............
А и бољи бек шутер :D :pos:
Иначе би играл, само незнам со работа како ќе бидам. :)

Ако ти кажам дека редовно имам „кошмари“ поврзани со ракомет ќе ми веруваш? :)
Или одам на тренинг и тренерот не ме пушта на тренинг зошто одамна не сум дошол, или пак поради истите причини не ме зима во состав за натпревар :pos:

Ех, да бев малку по глуп, сигурно сеуште ќе играв активно. Ама едноставно не можев да трпам неправда и не гледав никаква иднина (да, збориме и за финансии) во овој спорт. Пошто, нели, со тапкање по рамо нема да си купиш за јадење или да платиш превоз за да стигнеш на тренинг :)
:pos::pos:
А, сепак ти да си судија ? :D

Ако ти кажам дека редовно имам „кошмари“ поврзани со ракомет ќе ми веруваш? :)
Или одам на тренинг и тренерот не ме пушта на тренинг зошто одамна не сум дошол, или пак поради истите причини не ме зима во состав за натпревар :pos:

Ех, да бев малку по глуп, сигурно сеуште ќе играв активно. Ама едноставно не можев да трпам неправда и не гледав никаква иднина (да, збориме и за финансии) во овој спорт. Пошто, нели, со тапкање по рамо нема да си купиш за јадење или да платиш превоз за да стигнеш на тренинг :)

:pos::pos: Ужасни кошмари.......
Него да во право си.Освен ако не си еден од тие ретките и најдобрите тука,нема некоја иднина во ракометот.Не е толку развиен како фудбалот или кошарката каде што секој што знае да оди со 2 нозе може да заработи,ако ништо друго дур му е кариерата од тоа да живее........
--- надополнето: 26 декември 2011 во 22:40 ---
А и бољи бек шутер :D :pos:
Иначе би играл, само незнам со работа како ќе бидам. :)
Па и тоа........статистика ко твојата не сум видел сеуште...... 1/13,а и тој еден едвај влезе :pos:
Него скок имаш,јака рука имаш,фрлаш јако само селекцијата на шутеви ти е катастрофа.

Јас тренирав ракомет во 5 одделение 2 дена. Незнам дали да се сметам како екс-ракометар... Ама го сакам ракометот. ;)

Ајде ајде ќе се пробаме само некако слабо идат пријавиве, можно е да земам со мене и другар ако е океј ракометар е во Ѓорче 64 :)

Ајде ајде ќе се пробаме само некако слабо идат пријавиве, можно е да земам со мене и другар ако е океј ракометар е во Ѓорче 64 :)
Ја ќе пробам да приберам неколку души.Не се нешто,али знаат правила,имаат неколку утакмици изиграно,знаат да додат :D

Ја ќе пробам да приберам неколку души.Не се нешто,али знаат правила,имаат неколку утакмици изиграно,знаат да додат :D

Jaс би играл ... тренирам ракомет веќе 4 години, и сум солиден (да не се фалам нели:D ) играм во младински состав уше оваа и наредната година па натаму ќе видиме, ама главниот проблем е што не сум од Скопје, па ќе имам проблеми со превоз... едно 70-80 км сум од Скопјето далеку :)

Не е фер само во Скопје.. Дај ако има нешто да се решиме на поблизок терен :)

И ракометаришта што правиме ?
Сте ли за у сабота да пробаме да се собереме,таман пред европското :D

И ракометаришта што правиме ?
Сте ли за у сабота да пробаме да се собереме,таман пред европското :D
Јас сум за, ама изгледа дека не сме доволно... Да викне некој што тренира активно неколку свои другарчиња, за да се надополниме? :)

Јас сум за, ама изгледа дека не сме доволно... Да викне некој што тренира активно неколку свои другарчиња, за да се надополниме? :)
Така можеби и ќе можеме да склопиме 2 екипи.Додуше не мора да играме 7 на 7,може и 6 на 6 ако нема доволно.Без пикер или едно крило(и онака нема многу леваци) можеме да играме.........

Дајте бе и друг собир некако ама слабо некако само ск јбг тое ко така

Кога би се собрале тогаш, само навреме да се организираме и тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom