Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Немора пензионирани само бе, може и млади деца... Кој ќе игра кога ќе се умориме ние пензионерите? :)
Абе ок е тоа ти како го замислуваш. Али не си играл 5 години ракомет и тоа го замислуваш вака, ако не ти иде :icon_lol:

Абе ок е тоа ти како го замислуваш. Али не си играл 5 години ракомет и тоа го замислуваш вака, ако не ти иде :icon_lol:
Не разбирам... Треба да се плашат тие што играат редовно или пензионерите?
Пошто овој што тепа изгледа ко да не играл 5 години :pos:

Не разбирам... Треба да се плашат тие што играат редовно или пензионерите?
Пошто овој што тепа изгледа ко да не играл 5 години :pos:
Пензионерите страв од понижување
Активните страв од пензионерска несмасност :D

Пензионерите страв од понижување
Активните страв од пензионерска несмасност :D
Нема врска бе што ти е, Acid е од тие бечка школа не му прави разлика дали паузирал толку време едино кондициски ќе не утепаат тие што се активни играчи :)
Ќе се закаже бе расадник или некоја друга сала да се изигра да се слушне мрежата како крцка на примен/даден гол.

Епа сеа за сеа колку души сме ?
Ја + 1-2 можеби
Acid
Hellsing
Дим4е
Dracevo би требало да игра
друг ?

Има за една екипа т.е. околу 9 играчи, AceMaus не го спомна и со него плус 2-3ца

симон може да го контактираме, али ти сигурно не знаеш колкав е сеа, порано беше два на два, сеа е два метри висок, 6 широк, стомак мрсен таков, немоеш да го познаеш. а од овие другиве, метла знам дека суди сеуште има потенцијал да направи кариера таму, од другиве коса брани сеуште(за рк драчево), а и гоце не го спомнавме на алфа што е новинар :) и кики голманот брани за пролет, фичо е тренер по кошарка мини баскет, другиве не знам

иначе расадник е добра прилика, околу 1600 мислам дека е термин, или у драчево салава е 1200 мислам,

ја,бојан, жучка(голман) миле, мац, димче ДрачевоСити ,имам еден колега прилепчанец порано за тутунски играше, дивац ке го викнам исто михаил другаров, нешто ке играат ке попунуваат место и така. имаме околу 10 души сеа за сеа

нека помине европсково, таму при крај на месец таман еуфорија нафурани од гледање може да напраиме една ревијална :)

како што гледам конкуренцијата на пикер е наголема :)

Ако оставите за крај на месец ми оставате простор ќе фатам форма кој ќе ви ги гледа гревовите :icon_lol:

дури се пријавувате ова она,некој нека основа клуб....

Ја би дошол,само со правилата не сум најдобро упознаен.Мислам,на телевизија кога гледам ракомет знам све,али друго е да се игра.
И да,играв едно време за училиштето али ништо посебно и битно.

Ама битна е желбата,а сакам да играм ракомет.И би се запишал на тренинг да ви кажам искрено :D

Кога сме кај тоа,кај може да се направи такво нешто?

Ајде бе ај ем ин...што...знам да го играм,не сум некој професионалец,али ќе си имате проблеми со висината:D
Може да се пробаТ!

Првенството заврши,ќе играме ? :D

Ама сериозно сега. Ајде пријавување!
Надоврзете се под мене.

1. Acid

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom