Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Толку од ракометарите бе? Нема други?
Ни фалат уште барем 5-6 души.

Може за голман да се пријавам,немам искуство онака да пробам дали ке ме бива

еве и јас се пријавувам:vozbud: голман во пензија (мислиш 100 години имам па:pos2:)
али пошо не сум од скопје, би замолил навремено известување за каде и кога ќе се игра, да планирам време, дали сум тука или не...па да не ве зафркнам:wink: може и еден другар да викнам исто ракометар во пензија, ама ќе се договорам со него прво.

И јас се пријавувам, тренирав во 8 одд.:pos2:. Да видам до кај сум, ке биде интересно немам играно 4-5 години ракомет. Ако ни фали уште еден можам да донесам некој другар како мене таленат.

Абе се мислам дали да се пријавам,имам играно за школо ракомет не тренираа тренери од МРК Вардар,а и ден денеска играм ракомет секоја недела по 2 дена,ај за некој ден ќе ви кажам дали ќе бидам пријвен

Затоа што има тема посветена на фудбалерите и кошаркарите, редно време беше да отвориме и една за ракометарите на форумов. Замислата е да собереме два тима и да изиграме еден пријателски натпревар помеѓу себе. Сега за сега битно е да се преброиме и да потврдиме учество, а за термин, сала и топка - јас ќе средам.

Значи, сите ракометари, екс-ракометари и љубители на ракометот (кои мислат дека можат да играат), пријавувајте се тука. Очекувам за недела-две да се собереме и да изиграме еден натпревар :)

Сега за сега пријавени:

1) Acid (екс Вардар Ватростална / МРК Вардар)
2) Ace Maus (МРК Вардар)
3) Hellsing (МРК Вардар / Металург?)
4) Tonchie (голман)

Други? Секако, можат и ракометарки да се пријавуваат :)
Каков Металург кај тие врскаџиите не идам, смени таму РК Тинекс Пролет :helou:

Jaс еве го потврдувам присуството, и ќе се потрудам да го донесам mari0...или да зачленам некој нов ракометар...може така...
А да уклучиме и ракометарки a Acid шо викаш...малце сме играле со жени, па и сеа шо ќе фали...на страна заебанции озбилен сум, ако нема доволно ќе мора изглеа ако има кандидатки
Најинтересно е така со жени да се игра, имаме искуство во тие натпревари и AceMaus i Acid знаат :baeh::wink:

Каунт ми ин!!!

Се пријавувам.
Што више то боље!
Примате засилување од странство? :vozbud:
Па знаеш дека тие највеќе се ценат? Ајде кажи чим си за рачунаме и на тебе.

Абе се мислам дали да се пријавам,имам играно за школо ракомет не тренираа тренери од МРК Вардар,а и ден денеска играм ракомет секоја недела по 2 дена,ај за некој ден ќе ви кажам дали ќе бидам пријвен
Се додека има заинтересирани има место.

Eve i jas se prijavuvam, samo ne sum 100% siguren zosto neznam tocno koga ke se igra...Inaku ne treniram nikade a igram niz maalo i u skolo onaka rekreativno.
p.s me vikaat Lazarov....ali Filip hahahha:helou:

izvinete za latinicava imam problemi so pc-vo.

Ајде еве и јас се пријавувам.Лево крило или лев бек:)
:salut:

Се пријавувам..
Порано тренирав ракомет кај Кастратовиќ...
Па не би било лошо една утакмица..
Се разбира ако има место.. :)
Поздрав :vozbud::smir:

Пропадна оваа, посеизгледа.
Ке ја заклучам темава па ако стварно се собирате во Скопје ке ја отклучиме.

Поздрав сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom