Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Готоо, се попаливте, 0-0 со ВБА и дрва се сеа.Толку од лидерското место на Сити, не го гледаат до септември догодина...
Готоо, се попаливте, 0-0 со ВБА и дрва се сеа.Толку од лидерското место на Сити, не го гледаат до септември догодина...
хмм... НЕ!Готоо, се попаливте, 0-0 со ВБА и дрва се сеа.
Барем да го имаше квалитетот на шпанската, не ќе беше лошо. Сега, само wannabe шпанска испаѓа. Што е лоша варијанта.Лигава почна да наликува на Примера
....nhf, jk.. :*
Ајој, ти кога ќе треснеш нешто, треснато е.Барем да го имаше квалитетот на шпанската, не ќе беше лошо. Сега, само wannabe шпанска испаѓа. Што е лоша варијанта.
More like serbian
Да, знам. Меѓутоа се разликува од дебилизам од типот „твоето мислење не ми се свиѓа, па во недостаток на било каков аргумент, ќе речам дека е глупо“.Ајој, ти кога ќе треснеш нешто, треснато е.
Ти само Ливерпул го гледаш чим мислиш дека Англиското првенство е wannabe Primera?Да, знам. Меѓутоа се разликува од дебилизам од типот „твоето мислење не ми се свиѓа, па во недостаток на било каков аргумент, ќе речам дека е глупо“.
Каков одговор очекуваш од мене бе? Да треснам уште некоја?! Или очекуваш одговор со кој ќе ги задоволам твоите критериуми кои велат „јеееј мојот арс'нл игра во најакото првенство“.Ти само Ливерпул го гледаш чим мислиш дека Англиското првенство е wannabe Primera?
А по него и Боаш истото ќе го каже.Се манчини ќе каже дека немал доволно играчи и му требаат нови
Па за Боаш и е оправдано, на Челзи им треба плејмејкер од типот на Модриќ и тоа итно.А по него и Боаш истото ќе го каже.
Дебилче едно,Боас нема што да кажува,ако земе играч ќе земе некој до 15 милиони,бе биди глуп.А по него и Боаш истото ќе го каже.
Дебилче реалноста боле знам Абрамович му спремал 150 мил подарок на Боаш стварно не знам зашо кога двете екипи од Манчестер ќе се борат за титула а плус и Тотенхем/Арсенал за 3.Дебилче едно,Боас нема што да кажува,ако земе играч ќе земе некој до 15 милиони,бе биди глуп.
Ама очигледно си длабоко искомплексиран од Челзи,изгледа некој од играчите или Боас ти ебел нешто блиско,па затоа сеа пукаш фрустрации и кењаш на секоја тема за Челзи.
Кловн еден.
И напаѓач од типот на ТоресПа за Боаш и е оправдано, на Челзи им треба плејмејкер од типот на Модриќ и тоа итно.
Па баш затоа си дебилен,затоа што читаш сајтови како 24фудбал и веруваш во такви глупости.70 милиони за Кавани,тоа ти за реално го сметаш?Дебилче реалноста боле знам Абрамович му спремал 150 мил подарок на Боаш стварно не знам зашо кога двете екипи од Манчестер ќе се борат за титула а плус и Тотенхем/Арсенал за 3.
Зборам затоа шо ви е потрошено до сега и пак ништо не можете да направете. А ништо чудно и да дадат за Кавани 70 мил ист ќе биде како Торес. И шо го мешаш Панче воџата кога он не дава шпекулации за Челзи.Па баш затоа си дебилен,затоа што читаш сајтови како 24фудбал и веруваш во такви глупости.70 милиони за Кавани,тоа ти за реално го сметаш?
Али не ти замеравам,тоа од Панче ви е навика останато,па ете и ти како него прилично ретардиран,ми викаш дека реалноста болЕ.
Ај прочитајси го сам мислењево и потврди ми дека не си ретардиран,озбилно.Еве не мораш овде,пиши ми по ПП.Зборам затоа шо ви е потрошено до сега и пак ништо не можете да направете. А ништо чудно и да дадат за Кавани 70 мил ист ќе биде како Торес. И шо го мешаш Панче воџата кога он не дава шпекулации за Челзи.
За зимо на Боаш 150-те мил идат за
Кавани 50 мил
Хамшик 30 мил
Красич 20 мил
Модрич 45 мил
Па не мора овде за да ви ги читаатжелбите што ги имате и на крај пак ништо.Ај прочитајси го сам мислењево и потврди ми дека не си ретардиран,озбилно.Еве не мораш овде,пиши ми по ПП.
Па уште кога ми кажаа дека имаш преку 23-4 години